Aktywne Wpisy
koala667 +224
demakijaz +8
Denerwuje mnie już randkowanie moje w ostatnim roku.
Bądź mną:
Zgrabna, zaradna singielka lat 24. Od 3 lat mieszkam w Polsce ponieważ pochodzę z Ukrainy. Pracuje na własny rachunek jako instruktor tańca i sprawia mi to dużo radości, po pracy mam zainteresowania swoje które bardzo lubię. Staram się o siebie dbać, ładnie się ubrać oczywiście robię to wszytko za swoje pieniądze. Jak już byłam na randkach z tindera to zawsze proponowałam płacenie
Bądź mną:
Zgrabna, zaradna singielka lat 24. Od 3 lat mieszkam w Polsce ponieważ pochodzę z Ukrainy. Pracuje na własny rachunek jako instruktor tańca i sprawia mi to dużo radości, po pracy mam zainteresowania swoje które bardzo lubię. Staram się o siebie dbać, ładnie się ubrać oczywiście robię to wszytko za swoje pieniądze. Jak już byłam na randkach z tindera to zawsze proponowałam płacenie
Od zawsze fascynowały mnie te instrumenty, jednak jestem absolutnym świeżakiem w tych sprawach i nie wiem nawet czego oczekiwać i z czym łatwiej będzie mi zacząć?
Zgaduję że z samplerem sprawa o tyle 'utrudniona' ze muszę zadbać o dodatkowy komputer, soft i wtyczki (chyba ze jakieś są defaultowo), a keyboard po prostu podłączam i gram?
Może ktoś ma jakieś rady dla początkującego hobbysty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#muzyka #pytanie #nauka #kiciochpyta #sampler #rap #muzykaelektroniczna #keyboard #pytaniedoeksperta
VST i inne instrumenty możesz pobrać darmowe, albo kupić proste native instruments komplete jakieś
z klawiatur to jednak BARDZO polecałbym młotecki, tj szukaj HAMMER żeby było pisane np mechanizmy FATAR
gra się na tym jak na pianinie bo bardzo fajnie wyważone, keyboard to gówno jednak jak się do tego porówna, ale