Aktywne Wpisy
#zalesie Dzieci w podstawówce lat 9+ sikały ze szczęścia jak zobaczyły w zamrażarce sklepowej lody Ekipy od Friza i wymieniały się na przerwach papierkami po lodach.
Tępe NPC-e lat 18+ sikają ze szczęścia, że mogą wypić przesłodzoną wodę w super-cool-hype-trendy żółtej puszce za 6.99 zł a potem jeszcze pójdą do kina, żeby obejrzeć kiczowaty film-laurkę o typie z instagrama, który zarobił na takich idiotach kilkanaście milionów xD xD
Nie wiem kto jest
Tępe NPC-e lat 18+ sikają ze szczęścia, że mogą wypić przesłodzoną wodę w super-cool-hype-trendy żółtej puszce za 6.99 zł a potem jeszcze pójdą do kina, żeby obejrzeć kiczowaty film-laurkę o typie z instagrama, który zarobił na takich idiotach kilkanaście milionów xD xD
Nie wiem kto jest
kulis +10
#danielmagical #famemma baobab z nową loszką , a wy dalej kindybał w łapie?haha
Szukam sensownych argumentów.
W I turze głosowałem na innego kandydata. Nie cierpię zarówno PO jak i PiS.
Widzę, że tutaj na wykopie wszyscy stoją raczej po stronie PO, ale nie do końca rozumiem dlaczego.
Aktualny rząd ma mnóstwo afer, głupich decyzji, niepotrzebnych podatków, ale przecież PO ma na sumieniu chyba jeszcze więcej, prawda? Te wszystkie afery, podwyższenie wieku emerytalnego, niedotrzymywanie obietnic wyborczych i mnóstwo wpadek. Niech ktoś wypowie się podając jakieś mądre argumenty, jestem ciekawy waszego zdania.
#duda #trzaskowski #wybory
@Glutt: Raczej się tak w kraju rozwijającym nie powinno patrzyć. Takim tokiem idąc, typowej rodzinie 2+2 w ciągu 5 lat Dudy dochody urosły o 68%. W ciągu pierwszych 5 lat Kwaśniewskiego o 130%, a nie dawali 500+. Kiedy się bardziej polepszyło? Głosujemy na
Zobaczymy za dwa lata, jak PiS będzie w takiej samej sytuacji jak PO po kryzysie 2009-2011.
Kraj się bogaci i to będzie się ciągle pogłębiać, niezależnie od rządów.
Co do migracji
Wzrost już nie jest tak imponujący :) Szczególnie przy wzroście PKB na poziomie 4%. Poza tym nie jest zwolennikiem podawania zadłużenia na mieszkańca, gdyż pomijamy tutaj wpływ imigracji, która wypracowuje PKB, a nie partycypuje w zadłużeniu.