Wpis z mikrobloga

Moj plan na dzis/najblizsze dni, obok kubek z mlekiem dla skali ;)

Bardzo podoba mi sie ten zestaw, jako fanowi filmow Pulp Fiction, After Hours i ogolnie Stanow lat 60. Zestaw jest z Livro, wiec pudlo troche dostalo, ale udalo mi sie nabyc za 540 zl, co uwazam za fajna cene jak za tak duzy zestaw.

#lego #usa
piotrveyner - Moj plan na dzis/najblizsze dni, obok kubek z mlekiem dla skali ;)

B...

źródło: comment_1593316129cliuuZMZFClysdW6Otb1ni.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@piotrveyner: Zazdroszczę. Czy po złożeniu takiego potwora stanie on na stałe w jakimś miejscu do podziwiania, czy po jakimś czasie będzie służył do zabawy i przebudowywania?
  • Odpowiedz
@piotrveyner: czy w takich zestawach jest normalnie instrukcja?
Pytam, bo czesto układam z dzieckiem LEGO dla kilkulatków, no i nie jest to szczyt wyzwania ( ͡º ͜ʖ͡º) i zastanawiam sie czy klocki dla starszych są trudniejsze jakoś.
Każdy ma swoje hobby i różne rzeczy sprawiają przyjemność ale nie mogę złapać jak takie coś może zajmować czas dorosłych ludzi jeśli jest takie proste jak zestawy dla
  • Odpowiedz
@max1983: masz normalnie papierową instrukcję ale w niektórych krokach masz po 10 klocków i czasami się patrzysz jak głupi gdzie to wpiąć :D no I niektóre konstrukcje są już bardziej skomplikowane więc na pewno większe wyzwanie
  • Odpowiedz
  • 1
Fajny zestaw. Zestawy modularne z serii Expert wyglądają rewelacyjnie. Bardzo tanio udało Ci się go kupić. Życzę dużo przyjemności że składania i troszkę zazdroszczę, choć osobiście preferuję zestawy z Technics.
  • Odpowiedz
To był mój pierwszy modular, zestaw jest rewelacyjny. Po złożeniu wytrzymałem dwa tygodnie i zamówiłem 10270. Teraz czekam na garaż 10265 aż wróci do normalnej ceny i zasili kolekcje ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@piotrveyner: Gratuluję swietnego wyboru! Mój pierwszy modular, z którego jestem okropnie zadowolony pomimo, że do sklepu jechałem po 10264, które i tak zamówiłem dzień później... Ale ja uwielbiam motoryzacyjne klimaty więc pomimo, że nie pasuja do siebie zbyt dobrze to dla mnie jest idealnie. Może jeszcze dojdzie 10270 i będzie lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@napewnonie: J--------i, klon czy co? XD Garaż 264 a
Anaheim - @piotrveyner: Gratuluję swietnego wyboru! Mój pierwszy modular, z którego j...

źródło: comment_1593938318mcmR9jjj2rAQW5ENpmebln.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz