Czemu Conte jest tak krytykowany przez polskich kibiców Interu? Przecież wykonuje dobrą robotę. Inter ma dużo gorszą kadrę niż Juventus, a mimo to jakoś mocno nie odstaje w tabeli. Przeprowadzane są tam naprawdę ciekawe transfery, do których być może by nie doszło gdyby Conte tam nie było (Lukaku, Eriksen). Ogólnie ten sezon jest bardzo na plus. Oni oczekiwali od razu mistrzostwa czy co? Na jakim poziomie był Juventus przez lata, a na jakim był Inter, przecież tego się nie da zniwelować w jeden sezon. #pilkanozna #seriea #inter
Inter ma dużo gorszą kadrę niż Juventus, a mimo to jakoś mocno nie odstaje w tabeli.
@mikelson22: A bo ja wiem? Dużo gorszą to na pewno nie. Porównywalną, może trochę gorszą, ale za to bardziej głodną sukcesów. Po przyjściu Eriksena to już w ogóle różnica się zaciera.
@mikelson22: bo to debile i nie widzą ile conte zrobił w tym klubie przez niecały sezon, jeśli on tam zostanie to inter w ciągu 5 lat będzie się bil o lm
@mikelson22: Nie jest jakos przesadnie krytykowany. Teraz ludzie są rozzaleni, bo Conte ponosi sporo winy przy ostatniej głupiej stracie punktow, ale ogolnie nikt go przesadnie nie krytykuje. Ma swoich zwolenników, ma swoich przeciwników, ale tych pierwszych jest znacznie więcej. Inna kwestia, że nie do końca rozumiem dlaczego porównujesz wynik punktowy z Juve. Jakby nie patrzeć Stara Dama jest prowadzona przez trenera mocno krytykowanego. Nie bez powodu, Juve ma obecnie 9 punktów
@mikelson22: Bardziej jest chyba żal tych straconych punktów jak z Sassuolo czy z Borussia w lidze mistrzów. Za dużo było tych meczów, które po prostu sfrajerzyli, ale to jest kwestia samego Interu a nie Conte. Ja się do tego już przyzwyczaiłem i wiem, że żaden trener by tego nie zmienił. Inter nadal będzie przegrywał wygrane mecze, to jego domena( ͡°͜ʖ͡°)
@mikelson22: Conte i Marotta oczyścili szatnię. Dokonaliśmy w tym sezonie dobrych transferów. Jest poprawa w grze. Może gdyby nie utrata Sensiego na początku sezonu wszystko wyglądałoby inaczej. Teraz można gdybać. Trochę szkoda tych straconych punktów ze słabiakami. Meczu z Borussia chyba najbardziej, ale na wielkie sukcesy w pucharach się nie nastawiałem. Cel minimum dla mnie to puchar Włoch i wicemistrzostwo. Na to drugie jeszcze mamy szanse. LE tez realne patrząc na
Rozpoczęliśmy prewencyjną rozbudowę zabezpieczeń na granicy z Rosją i Białorusią. To element naszej strategii obrony i odstraszania. Pierwsze umocnienia są już rozmieszczane na granicy z Obwodem Kaliningradzkim - Mariusz Błaszczak
#pilkanozna #seriea #inter
@mikelson22: A bo ja wiem? Dużo gorszą to na pewno nie. Porównywalną, może trochę gorszą, ale za to bardziej głodną sukcesów. Po przyjściu Eriksena to już w ogóle różnica się zaciera.
Nie jest jakos przesadnie krytykowany. Teraz ludzie są rozzaleni, bo Conte ponosi sporo winy przy ostatniej głupiej stracie punktow, ale ogolnie nikt go przesadnie nie krytykuje. Ma swoich zwolenników, ma swoich przeciwników, ale tych pierwszych jest znacznie więcej.
Inna kwestia, że nie do końca rozumiem dlaczego porównujesz wynik punktowy z Juve. Jakby nie patrzeć Stara Dama jest prowadzona przez trenera mocno krytykowanego. Nie bez powodu, Juve ma obecnie 9 punktów