Aktywne Wpisy
xoxo900 +16
jestem tą mityczną szarą myszką, w szkole zawsze miałam dobre oceny, wzorowa uczennica, nigdy nie chodziłam na imprezy, siedziałam w książkach nawet w święta. Nie chodziłam na studniówki, miałam jedną koleżankę ze studiów, aktualnie zero znajomych. Jestem wycofana, małomówna.
Czy mam powodzenie u płci przeciwnej? Nie, nikt mnie nie podrywał oprócz jednego creepy kolesia, który kiedyś dosiadł się do mnie na studiach i podrywał mnie w cinge'owy sposób wypytując o to gdzie
Czy mam powodzenie u płci przeciwnej? Nie, nikt mnie nie podrywał oprócz jednego creepy kolesia, który kiedyś dosiadł się do mnie na studiach i podrywał mnie w cinge'owy sposób wypytując o to gdzie
snickers111a +97
#!$%@? zamówiłem se piccunie na glovo bo posiadówa w domu, czekam ponad 3 godziny na dostawe, byly w międzyczasie dwa telefony, że pizze juz w piecu, a potem że już dostawca wiezie.
No i przyjechała, niedość, że zimna to mam wrażenie że dostawca latał bokiem z tą pizzą bo wygląda tak jak na foto pic rel.
Daje chłopu 150zł (zamówienie za 145zł) - już 5 zł nie chciałem bo po takim czekaniu
No i przyjechała, niedość, że zimna to mam wrażenie że dostawca latał bokiem z tą pizzą bo wygląda tak jak na foto pic rel.
Daje chłopu 150zł (zamówienie za 145zł) - już 5 zł nie chciałem bo po takim czekaniu
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#konfederacja #bekazlewactwa #szury #atom #polityka
No ale przecież zamkniemy wszystkie kopalnie i będziemy kupować prąd od Makreli, i dla beki jeszcze makrela postawi nam te elektrownie w Polsce, żebyśmy za co2 zapłacili. Posłuchajcie Pana michała i jego kolegi z Warszawy....
Aha, a tylko wprost opisuje ich istnienie. Czyżby pisząc o badaniu demonów że:
"warto się tym zajmować", "nie rozumiem w czym widzi Pan problem w ich badaniu?" czy
"Korzysta się z dostępnych źródeł wiedzy: Biblii i pism teologicznych, źródeł (objawienia, zapiski świętych, stenogramy z egzorcyzmów, relacje egzorcystów, psychiatrów, pisma okultystyczne etc.) Warto poczytać, jest tego dużo i układa się to w spójną całość"
Także po prostu kłamie?
Komentarz usunięty przez moderatora
@derincon: To samo co robią z nimi Japończycy, Francuzi i inni?
@Valg: z polskim uranem może być problem z opłacalnością wydobycia:
Źródło
Czyli o tak byśmy go importowali albo spalali własny po zawyżonej cenie. Czyli to samo co teraz z węglem gdy go mamy dużo a importujemy z całego świata.
@prze_galant: bierz pod uwagę że elektrownia atomowa to projekt na 10 lat (a może dłużej). Znając tempo rozwoju technologii bateryjnych może się okazać że będzie jak z elektrownią Ostrołęka - wyrzucą miliardy na atom z którego prąd będzie bardzo drogi. Może też być tak że UE do emisji CO2 dorzuci emisję zużytego paliwa atomowego. Jak Niemcy zlikwidują swoje elektrownie atomowe mogą na