Aktywne Wpisy
Argajl +178
Czy spotkaliście się z taką sytuacją w #lidl ? Musiałem parę dni ochłonąć by to opisać.. W ostatni piątek byłem z rodziną na zakupach w niedawno otwartym nowym sklepie Lidl przy ul. Odkrytej w Warszawie.
Było chwilę po godzinie 15:00 gdy z wyładowanym na maxa wózkiem mimo próśb moich i innych klientow o otwarcie kasy standardowej zostaliśmy zaproszeni do kas samoobsługowych… ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Prośby i niezadowolenie zostały zbyte przez pracownika,że cytuje: „Taka jest polityka firmy” a „jeśli nie uda nam się zmieścić w 1 koszu kasy automatycznej resztę zakupów możemy dokończyć w drugiej innej kasie”.
Było chwilę po godzinie 15:00 gdy z wyładowanym na maxa wózkiem mimo próśb moich i innych klientow o otwarcie kasy standardowej zostaliśmy zaproszeni do kas samoobsługowych… ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Prośby i niezadowolenie zostały zbyte przez pracownika,że cytuje: „Taka jest polityka firmy” a „jeśli nie uda nam się zmieścić w 1 koszu kasy automatycznej resztę zakupów możemy dokończyć w drugiej innej kasie”.
sopride +8
GIANT ASPIRO RS
Posiada przerzutki zewnętrzne, 9 z tyłu oraz 3 z przodu (Shimano Alivio). Hamulce hydrauliczne tarczowe. Amortyzator SR Suntour Aspiro z manetką blokady. Ośwtelenie przód/tył zasilane dynamem w piaście. Koła 28 calowe z oponami Schwalbe. Rama aluminiowa rozmiar 55 cm.
Dodatkowo rower posiada blokadę AXA,
obczajałem na necie to ceny tych aspiro rs sięgają +/- 4000 zł za nówke ofc
#pytanie #pytaniedoeksperta