Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 385
Taka prawda szury. Nie możesz nazywać się wolnościowcem jeśli jesteś za zakazem handlu w niedzielę, zakazem posiada i spożywania pewnych substancji psychoaktywnych, zakazem głoszenia wybranych poglądów czy zakazem swobodnego przepływu siły pracowniczej pomiędzy państwami. Bosak nie jest nawet wolnościowiecem w swerze gospodarczej. Niskie podatki to nie wszystko.

#konfederacja #wybory #tanajno #bosak #neuropa #4konserwy
M....._ - Taka prawda szury. Nie możesz nazywać się wolnościowcem jeśli jesteś za zak...

źródło: comment_1592850310gIOqBpacoVLggUZFQqEpcb.jpg

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
@zino: przepraszam mordko, nie jestem native speakerem, czasami mi się zdarza strzelić ortigrafa. Może przyczepisz się warstwy merytorycznej? Co? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@MuItikonto_: Tanajno jest tak merytorycznym człowiekiem, że za zadanie neutralnego pytania banował dziesiątki ludzi w grupie strajku przedsiębiorców na FB. Miałem brać w nim udział, ale dostałem bana za pytanie xD Pluję na tego człowieka.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@MuItikonto_: nie możesz nazywać się prezydentem kiedy dostaniesz wyrok za naruszenie nietykalności policjanta bo Twój ziomek Biedka sam nagrał materiał dowodowy.
  • Odpowiedz