W związku zawsze można schudnąć zapisać się na siłkę itp i schudnąć.
@r5678: Jak sama z siebie nie ma motywacji żeby to zrobić, to w związku tym bardziej jej nie będzie miała. Później tylko będzie wpis w stylu, co zrobić jak mój różowy się zapuścił.
@Aik-: Na pewno trochę w tym prawdy jest. Pamiętam siebie w 4 miesiace schudłem 12kg.. akurat wpadła różowa jakaś i przydało się jej 8kg zrzucić. Sama to przyznawała.. i o ile na początku zaczęła coś działać w tym zakresie aby mi się przypodobać. Ja a to rower, a to siłownia to i ona zaczęła.. czy pytała się czy może zjeść ciastko albo cukierka.
@r5678: nie ma to jak z braku silnej woli, ambicji i inteligencji, które powodują, że młode laski robią z siebie balerony, zrobić #!$%@? zaletę, która odsiewa ziarno od plew (czyt. odrzuca tych niby płytkich i niewartych uwagi). Grube laski nie przestana mnie zadziwiać. Dobrze, że nie muszę z takimi obcować.
@r5678: to, że wszystkie inteligentne laski jakie znam są szczupłe bo wiedzą, że dążenie do doskonałości, rozwój, doskonalenie samego siebie, wiąże się rozwojem także fizycznym. To zawsze idzie w parze. W Harvardzie np. jest ogromny nacisk na sport. Tak samo jak na innych uczelniach z TOP. Nie bez powodu. Jak najłatwiej wyłapać tępą, zaniedbaną, leniwą, pozbawioną silnej woli i ambicji laskę? Jak można nie powiedzieć, że jest TĘPA o lasce, która
@sralpies: Ja znam kobiety co maja nadwage nie dbaja o siebie a jednak kariere rozwijają.. i pną się w górę. Kiedyś byłem z panna co zarabiała więcej niż 2x tyle co ja a miała nadwagę w ogóle o siebie nie dbała, rozciągnięte wyblakłe koszulki zakładała.. ubrań w ogóle prawie nie miała.. ja jako facet miałem więcej.. styl zakładania worków aby sie zakryć.. chodzenie w kółko w tym
nia worków aby sie zakryć.. chodzenie w kółko w tym samym, prysznic 3 minuty. Kiedyś kazała mierzyć sobie czas i faktycznie 3 minuty. Co to za filozofia namydlasz spłukujesz mówiła.. do mnie pretensje że przykładam uwagę do swojego wyglądu, że dobrze się ubieram.. czepiała się o to mnie ! nie w sensnie komplementu, że dużo wody zużywam że dużo czasu spędzam w łązience you got the picture.
Zgadzam się. Ma rację. Bez sensu robić coś wbrew sobie aby przypodobać się jakieś cipie czy #!$%@?.
W związku zawsze można schudnąć zapisać się na siłkę itp i schudnąć.
#tinder
@r5678: Jak sama z siebie nie ma motywacji żeby to zrobić, to w związku tym bardziej jej nie będzie miała. Później tylko będzie wpis w stylu, co zrobić jak mój różowy się zapuścił.
tak potem miała na to totalnie #!$%@? i
@r5678: No ciężko się nie spojrzeć jak taki grubas cały horyzont zasłania ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Komentarz usunięty przez autora
Równie dobrze możesz napisać że palenie papierosów ma coś do inteligencji silnej woli czy ambicji.
ulubiony usuń udostępnij
@sralpies: Ja znam kobiety co maja nadwage nie dbaja o siebie a jednak kariere rozwijają.. i pną się w górę. Kiedyś byłem z panna co zarabiała więcej niż 2x tyle co ja a miała nadwagę w ogóle o siebie nie dbała, rozciągnięte wyblakłe koszulki zakładała.. ubrań w ogóle prawie nie miała.. ja jako facet miałem więcej.. styl zakładania worków aby sie zakryć.. chodzenie w kółko w tym
@sralpies: Ogólnie się zgadzam,