Mam Huaweia P20 Pro od 2 lat. Jestem mega zadowolony, telefon nigdy mi się nie zacina, działa wszystko, świetny aparat, bateria nieźle trzyma, dużo pamięci, jestem mega przyzwyczajony, wszystko jest zajebiście. Do tej pory co ok. 2 lata zmieniałem bezmyślnie telefon ale teraz dochodze do wniosku, że serio nie ma po co. Byłem w sklepie i porównałem sobie aparaty z P20 pro do tych nowych flagowców typu S20 ultra, P40 pro, Poco F2, Oppo reno 3 pro i serio różnica w aparatach to czysty marketing bo jest tak marginalna, że dla zwykłego zjadacza chleba nie będzie żadnej różnicy, a jak ktoś jest wczuty w temat to i tak pewnie ma lustrzanke. Jedynie w oppo reno 3 te 90 Hz zrobiło na mnie wrażenie.
Rozumiem jak komuś się znudzi, ma zachncianke albo za dużo siana ale czy jest jakiś sensowny techniczny argument, zeby wymienić 2 letniego flagowca na nowszy model?
To nie jest argument. Mam podobne podejście w związku ze swoim telefonem. Mam sony xperia xz premium i mi pasuje. Wiem, ktoś powie walić sony ale ja mowię walić zdanie innych bo ten telefon mnie nie zawodzi od dwóch lat. Nie zawiesza się, bateria trzyma długo chociaż to pewnie zasługa tego, że ładuje ją we właściwy sposób. Poza tym trzymam go w otwieranym pokrowcu a na ekranie mam szybkę naklejoną. Także jak
Rozumiem jak komuś się znudzi, ma zachncianke albo za dużo siana ale czy jest jakiś sensowny techniczny argument, zeby wymienić 2 letniego flagowca na nowszy model?
#smartfony #telefony #android #huawei #pytanie
@Podlaski_warmianin: nie