Wpis z mikrobloga

@orzel-jastrzab: on sam się nie spucował że on to on, po prostu po jakiejś aferce na sradka był pocisk, i akurat @kortykanosa bardzo wybielał sradka, zgłaszał prowokował itd - i w końcu każdy utwierdził się że to on, potem już były hejty do niego już wiesz no w strone jego profilu - no i zgłaszał jak debil ciągle.
teraz tu też siedzi, ale nie wiem jaki może mieć nick bo kto
@orzel-jastrzab: widzisz, już mój poprzedni post że to baran jest usunięty... to jest typ któremu naplujesz w morde to powie że deszcz pada.
Osoby z zaburzeniami tak mają. On raczej ma kisiel w bani i to dobry + chęć zarobienia/ potrzeba atencji kij wie. Normalbny to nie jest, bo rozumiem o ile tam tego majora trzyma, to łażenie po barakach i szukanie meneli, kupywanie im mleka chęć nagrania z nimi filmu
@BomBom: no z tym usuwaniem to wiem o co chodzi. Ja nawet bana miałem za krytykowanie dziada. Dożyliśmy posranych czasów. Kiedyś były filmiki z zulami i zawsze w tych filmikach wszystko było na miejscu, a każdy kto uważa ze upokarzanie ich nie jest wporzadku, niech mi wytłumaczy co jest lepsze: piętnowanie ich zachowania poprzez upokorzenie ? Czy tez może dawanie im wszystkiego na tacy i robienie z nich gwiazd/celebrytów ? No
@orzel-jastrzab: Zauważ że wszystkie te gwiazdeczki uniwersum diabły,vornesty,mexicany,pato nie powie majorowi/kononowi weź się odetnij od tego barana, weź nie wierz temu co ktoś mówi ten czy tamten. Każdy jeden ciągnie ile wlezie byle nie drażnić drugiego.

A jak powiesz na któregoś psa złe słowo to "hur dur ony telefony nagrywają" super kontent no no.
Najlepsza szkolna była jak major i konon nagrywali na swoje kanały, i co zostało nagrane na kamere
@BomBom: racja. Teraz to już wszystko mi w tym universum cuchnie ustawkami. Coraz gorzej się to ogląda. Ten cieplak będzie łoił ich na hajs aż zdechną lub stracą widzów. Niektórzy na wykopie wykazują się spora determinacja, tyle ze zle ukierunkowana. Gdyby tylko ktoś z nich poświecił tyle czasu żeby nakręcić aferkę za pomocą takiego Radia Białystok (za którym cpun często wacha). Małe lokalne radio podłapało by moment tematy znęcania się nad
@orzel-jastrzab: rudemu już zrobili nawet gnój u teściów kiedys i nie pomogło więc o czym tu mowa. Każdy chce uszczknąć coś od siebie niby że dostarczają "kontent" a tak na prawdę każdy chce zarobić i tyle. O ile może rozumiem telefony no które no nie są śmieszne no ale dobra niech będą chociaż też mnie denerwują to tak "roli" sławka i po co on tam jest trzymany nie rozumiem. pierwszy lepszy