@diabeu997 ten jeden filmik który teraz wstawiłeś jest ciekawszy niż Twoje telefonu z tymi informacjami które każdy wie 8 godzin przed Twoimi telefonami.
Przestan już z tym bo mam obawy, że zaraz jak ten drugi imbecyl będziesz mówi, że jesteś częścią Uniwersum (-‸ლ)
Idź sobie tam bolcuj czy rób zdjęcia z ukrycia ale telefony do Konona to Ty odpuść.
@Analne_D---o: ok, to nie oglądaj moich filmów, nie wiem na c--j się tak ekscytujesz xD no, i nie wiem czy wiesz, ale jako pierwszy poinformowałem, że Kononowicz wybiera się do szpitala. Ale ty pewnie to wiedziałeś jeszcze zanim Knur podjął decyzję, szanuję
@diabeu997 że coś Ty pierwszy zrobił? Pierwsze info było od Barneja z Warszawy na jego lajcie a potem od Meksyka. Ty to jesteś ostatni w przewodzie pokarmowym(już taki przetrawiony - niesmaczny)
Nikt się nie ekscytuje tylko się Tobie tłumaczy grzecznie żebyś przestał ale ok rozumiem Tobie będzie trzeba tyle razy tłumaczyć ile niewiast ześ przebolcował panie Casanova z wysokiego poziomu (╭☞σ͜ʖσ)╭☞
@Analne_D---o: Jprdl, o tym mowie -> https://youtu.be/7Pn46fhbEcI czyli o materiale, w którym osrany i oszczany Konon po raz pierwszy publicznie oznajmia, że sam z własnej woli jedzie do szpitala
@diabeu997 no i właśnie to Barnej z Warszawy pierwszy powiedział rozumiesz to czy trzeba jak do dziecka z autyzmem? Barnej w tym czasie robił lajta gdzie namówił Knura na szpital i zadzwonił do Meksyka by przyszedł pomoc Knurowi się ogarnąć przed karetką. Jesteś ostatni w przewodzie.
@diabeu997 no to jak nie wiesz na *uj się wypowiadasz i twierdzisz, że byłeś "pierwszy"? 30 tys osób? Nie ośmieszaj się. Liczba wyświetleń nie równa się liczbie osób. To, że Ty nie wiedziałeś a inni wiedzieli to już Twój problem i sobie nie przypisuj zasług których nie masz.
@Analne_D---o: Trzymając się pewnej wykopowej konwencji, napiszę tylko, że O MOICH ZASŁUGACH POWIEDZIAŁYBY CI ŚLICZNE NASTOLATKI, KTÓRE PŁAKAŁY Z ROZKOSZY JAK JE BOLCOWAŁEM
@Analne_D---o: No bo dokładnie tak jest, zwłaszcza w przypadku filmu, który trwa niecałą minutę. Człowieku, ja to mam w statystykach. No, chyba że zakładasz, że przynajmniej połowa z tych, co faktycznie oglądali, musiała obejrzeć co najmniej 2-3 razy, żeby zrozumieć co się w tym filmie dzieje. Muszę cię rozczarować - nie wszyscy przyswajają informacje z takim opóźnieniem jak ty.
@diabeu997 pokaż mi statystyki na których jasno pisze wprost, że każdy z 30tys wyświetleń to jest osobny użytkownik youtuba. Pokaż albo naprawdę przestań się ośmieszać i nie brnij dalej.
@Analne_D---o: Są statystki, które pokazują, ilu unikalnych użytkowników w danym okresie odwiedziło kanał. Zgodzisz się chyba, że w przypadku kanału, który ma niecałe 3k subów (a wtedy miał o połowę mniej), a który danego dnia odwiedza przykładowo 20k różnych osób, można pokusić się o wyciągnięcie podobnych wniosków?
@diabeu997 Bo te Twoje wyciąganie wniosków jest tyle warte co te bolcowane panny i pokazywanie zdjęcia z ukrycia nieswiadomej niewiasty jako wybolcowanie XX panien. Ty masz serio jakiś problem z myśleniem, skoro Barnej jako pierwszy na lajcie informował o szpitalu ale to Ty sobie przypisujesz pierwszemu danie informacji.
Pokaz mi k*rwa te statystki na których jasno pisze, że większość z 30tys wyświetleń to każdy jeden użytkownik albo zamilcz boś głupi jak
@Analne_D---o: A poczekaj tylko, aż mi się zachce monetyzację na kanale włączyć (od ponad dwóch tygodni już mogę), to dopiero będziesz miał się czym ekscytować
@diabeu997 ja się niczym nie ekscytuje. Zacząłeś się chwalić statystykami przecząc mi, że 30tys to wcale nie są tylko wyświetlenia tylko, że większość to każdy jeden użytkownik. Sam zacząłeś o tym gadkę więc ja grzecznie czekam aż to udowodnisz. Masz wgląd do statystyk więc to POKAŻ.
#powodz #polska #beka #heheszki Wyobrazcie sobie, ze w tym chlewie obsranym gownie. Straz ma jeszcze takie wozy xD. Brakuje jeszcze koni a z tyłu sprzęt strazacki
Przestan już z tym bo mam obawy, że zaraz jak ten drugi imbecyl będziesz mówi, że jesteś częścią Uniwersum (-‸ლ)
Idź sobie tam bolcuj czy rób zdjęcia z ukrycia ale telefony do Konona to Ty odpuść.
Nikt się nie ekscytuje tylko się Tobie tłumaczy grzecznie żebyś przestał ale ok rozumiem Tobie będzie trzeba tyle razy tłumaczyć ile niewiast ześ przebolcował panie Casanova z wysokiego poziomu (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
D3bil, no d3bil fest.
Wyświetlenia = liczba osób która obejrzała. NO D333BIL XDDD
Pokaz mi k*rwa te statystki na których jasno pisze, że większość z 30tys wyświetleń to każdy jeden użytkownik albo zamilcz boś głupi jak