Wpis z mikrobloga

@diabeu997 ten jeden filmik który teraz wstawiłeś jest ciekawszy niż Twoje telefonu z tymi informacjami które każdy wie 8 godzin przed Twoimi telefonami.

Przestan już z tym bo mam obawy, że zaraz jak ten drugi imbecyl będziesz mówi, że jesteś częścią Uniwersum ()

Idź sobie tam bolcuj czy rób zdjęcia z ukrycia ale telefony do Konona to Ty odpuść.
  • Odpowiedz
  • 0
@Analne_D---o: ok, to nie oglądaj moich filmów, nie wiem na c--j się tak ekscytujesz xD no, i nie wiem czy wiesz, ale jako pierwszy poinformowałem, że Kononowicz wybiera się do szpitala. Ale ty pewnie to wiedziałeś jeszcze zanim Knur podjął decyzję, szanuję
  • Odpowiedz
@diabeu997 że coś Ty pierwszy zrobił? Pierwsze info było od Barneja z Warszawy na jego lajcie a potem od Meksyka. Ty to jesteś ostatni w przewodzie pokarmowym(już taki przetrawiony - niesmaczny)

Nikt się nie ekscytuje tylko się Tobie tłumaczy grzecznie żebyś przestał ale ok rozumiem Tobie będzie trzeba tyle razy tłumaczyć ile niewiast ześ przebolcował panie Casanova z wysokiego poziomu (σ ͜ʖσ)
  • Odpowiedz
@diabeu997 no i właśnie to Barnej z Warszawy pierwszy powiedział rozumiesz to czy trzeba jak do dziecka z autyzmem? Barnej w tym czasie robił lajta gdzie namówił Knura na szpital i zadzwonił do Meksyka by przyszedł pomoc Knurowi się ogarnąć przed karetką. Jesteś ostatni w przewodzie.
  • Odpowiedz
@diabeu997 no to jak nie wiesz na *uj się wypowiadasz i twierdzisz, że byłeś "pierwszy"? 30 tys osób? Nie ośmieszaj się. Liczba wyświetleń nie równa się liczbie osób. To, że Ty nie wiedziałeś a inni wiedzieli to już Twój problem i sobie nie przypisuj zasług których nie masz.
  • Odpowiedz
  • 0
@Analne_D---o: No bo dokładnie tak jest, zwłaszcza w przypadku filmu, który trwa niecałą minutę. Człowieku, ja to mam w statystykach. No, chyba że zakładasz, że przynajmniej połowa z tych, co faktycznie oglądali, musiała obejrzeć co najmniej 2-3 razy, żeby zrozumieć co się w tym filmie dzieje. Muszę cię rozczarować - nie wszyscy przyswajają informacje z takim opóźnieniem jak ty.
  • Odpowiedz
  • 0
@Analne_D---o: Są statystki, które pokazują, ilu unikalnych użytkowników w danym okresie odwiedziło kanał. Zgodzisz się chyba, że w przypadku kanału, który ma niecałe 3k subów (a wtedy miał o połowę mniej), a który danego dnia odwiedza przykładowo 20k różnych osób, można pokusić się o wyciągnięcie podobnych wniosków?
  • Odpowiedz
@diabeu997 Bo te Twoje wyciąganie wniosków jest tyle warte co te bolcowane panny i pokazywanie zdjęcia z ukrycia nieswiadomej niewiasty jako wybolcowanie XX panien. Ty masz serio jakiś problem z myśleniem, skoro Barnej jako pierwszy na lajcie informował o szpitalu ale to Ty sobie przypisujesz pierwszemu danie informacji.

Pokaz mi k*rwa te statystki na których jasno pisze, że większość z 30tys wyświetleń to każdy jeden użytkownik albo zamilcz boś głupi jak
  • Odpowiedz
@diabeu997 ja się niczym nie ekscytuje. Zacząłeś się chwalić statystykami przecząc mi, że 30tys to wcale nie są tylko wyświetlenia tylko, że większość to każdy jeden użytkownik. Sam zacząłeś o tym gadkę więc ja grzecznie czekam aż to udowodnisz. Masz wgląd do statystyk więc to POKAŻ.
  • Odpowiedz