Aktywne Wpisy
eleganckichlopak +747
TrudnyMinus +2
Rosja jest ogromna, wiadomo że nie są w stanie bronić całych swoich terytoriów - brakuje ludzi. Z drugiej strony, tylko tym co mają w samym Kaliningradzie mogliby 3/4 Polski podbić... ale wykopek jeden z drugim dalej będzie się wyśmiewał, bo największy kraj na świecie nie jest w stanie bronić swojego każdego metra kwadratowego.
#ukraina #wojna
#ukraina #wojna
1. Myślałem żeby na samą sziszę przeznaczyć do 200zl ale trochę już poczytałem i w tej cenie ciężko coś dobrej jakości. Widziałem tutaj już polecana Alladin MPV 480. Naprawdę warto dołożyć prawie drugie do zakładanego budżetu?
2. Melasa. Nigdy nie paliłem fajek więc sam tytoń/nikotyna mnie nie kreci. Ale zdania do żelów są podzielone. Na pewno spróbuję i tytoniu i żelów. Ale na pewno bym nie chciał jakichś mocnych tytoniów z dużą zawartością nikotyny. W jakie marki celować, żeby mi podpasował tytoń. Oraz w co celować przy żelach. Czy te tanie z allegro będą dobre czy lepiej dołożyć do czegoś droższego?
#szisza #shisha #fajkawodna #hookah
Alladin to dobry wybór :)
Co do tytoniu to szukaj tytoni jasnych (mniejsza zawartość nikotyny). Z takich ogólnodostępnych marek polecam
MVP 460 To sprawdzony model, w pełni rozkręcany. Jakbyś chciał to mogę ogarnąć trochę taniej niż w necie, odezwij się na pw.