Aktywne Wpisy
robertx +744
DJRuraWydechowa +182
Kolejny z tych debili Need For Speed Kraków, albo Illegal Night, który nie używa mózgu.
Nocny wypadek na Zabłociu, ameba umysłowa niby żyje, bo strażacy wyciągnęli go i został przetransportowany do szpitala, ale w sumie samochód jest tak #!$%@?, że szczerze mam wątpiwości, czy przeżyje. W najlepszym wypadku będzie kaleką do końca życia, tyle że już nie umysłowym, a fizycznym.
#krakow
Nocny wypadek na Zabłociu, ameba umysłowa niby żyje, bo strażacy wyciągnęli go i został przetransportowany do szpitala, ale w sumie samochód jest tak #!$%@?, że szczerze mam wątpiwości, czy przeżyje. W najlepszym wypadku będzie kaleką do końca życia, tyle że już nie umysłowym, a fizycznym.
#krakow
Jak prawidłowo się powinno odpalać ? ile razy przelać gaźnik ?
#ogrod #mechanika
#ogrodnictwo
mam i to cudo z lidla i pali bez najmniejszych problemów. przy okazji polecam :p
1. przelewam do gaznika paliwo
2. zapłon
3. ssanie
4. kosa powinna taki grubszy dźwięk wydać ? tak ? prz odpalaniu
5. wyłączam ssanie
6 próbuje odpalić ?
Tak dokładnie ma beknąć, taki właśnie grubszy dźwięk. W niektórych modelach może nie beknąć tylko od razu odpalić i wtedy czekasz 3-5s i wyłączasz ssanie dopiero. Nie pamiętam jak w tym modelu już dokładnie
taka sama jak ta z lidla
@Vein: Kiedyś zostawiłem i kosztowało mnie to wymianę gaźnika. Od tego czasu zawsze przed zimą zlewam paliwo a ostatki wypalam. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@hasek34: 8 do 10 razy pompujesz paliwo, włączasz ssanie, ciągniesz za linkę, coś tam hehła to zdejmujesz ssanie i ciągniesz kosiarka pracuje. Jak jest rozgrzana to omijasz ssanie.
Najważniejsza jest proporcja mieszanki, chińczyki mają inne proporcje