Aktywne Wpisy
Itslilianka +856
Jakiś czas temu ta jak #rozowepaski zacząłem robić ankiety po randkach z tindera xD Beka jak to się teraz czyta po takim czasie xD #zwiazki #randkujzwykopem
mAgnes91 +560
Mirki, musze się wygadać. Mieszkam w Polsce B gdzie o pracę ciężko dlatego też jest tutaj duzo #januszbiznesu. Z dniem 1.03 zostalam zatrudniona w nowo powstalym sklepie odzieżowym z dotacji z urzedu pracy (tzw prace interwencyjne) Oprócz mnie na tych samych zasadach zatrudnione były 2 dziewczyny + 2 stażystki. Przed otwarciem sklepu oczywiście rozkładanie towaru, mycie okien itd na tzw czarno. Z początku wszystko wydawało się w miarę ok aż do
#remont #majsterkowanie #budownictwo #architektura #technologia
@pogop: podpora wkręcana do fundamentu w ziemi - pod kątem. w to kantówką - wkręcona nawet wkrętami ciesielskimi - jeżeli będzie nad fundamentem to nie zgnije (ja mam kantówki w kotwach nad ziemią już 3 rok i nic im nie dolega). trzeba połączyć kantówkę z oryginalną podporą - ja bym użył łączników - np kątowników
@pogop: U mnie też robili problemy, a po ściągnięciu dachu syf mi leżał koło domu. Mam sporą działkę, ustawiłem dwie palety przy drodze, jeszcze na mojej posesji, ułożyłem tam eternit. Nawet tego z okien domu nie widziałem za bardzo. Najpierw przywieźli mi worki żebym to zapakował, nie mogłem tego zrobić bo nie miałem czasu, 3 dni potem przysłali