Aktywne Wpisy
kamil-tika +18
Bylem dzisiaj w diverse. Pomierzylem i kupilem co chcialem natomiast jedna rzecz mi sie rzucila w oczy. Po dokonaniu zakupu baba mi powiedziala, ze mam 14 dni na zwrot towaru w razie jakby mi cos nie pasowalo a zwrot zostanie wykonany na karte podarunkowa. Dlaczego UOKiK od tylu lat z tym oszukanczym procederem nic nie robi? Dlaczego wiele firm glownie tych sprzedajacych odziez i to te najwieksze sieciowki wciskaja ludziom kase ze
ekjrwhrkjew +65
A ja to #!$%@?ę i głosuje na PSL, jedyny słuszny wybór xDDDD Nawet nie wiem jaki mają program i czy w ogóle jakiś mają, ale to nie ma większego znaczenia bo i tak ktoś musi na nich zagłosować, żeby weszli do sejmu, bo sytuacja polityczna jest taka, że do sejmu wejść muszą. Poza tym jak jedyni mają w nazwie ugrupowania Polskę, a nie jakieś lewice, konfederacje, co to wgl jest? Polskie Stronnictwo
Chce zbudowac maly wodospad, cos na wzor tego ze zdjecia. Nigdy tego nie robilem i i potrzebuje kila porad. Jak sie do tego zabrac.
Chcialem kupic pompe solarna, bo jest to chyba lepsza opcja, bez jakis kabli.
Oczywiscie musze wykopac dol, tam umiescic jakies naczynie. Naczynie ma czesciowo wystawac nad ziemia? Mam ta dziure czyms najpierw wylozyc? Jak sie za to zebrac?
#ogrod #ogrodnictwo #majsterkowanie