Aktywne Wpisy

Cześć Wykopowicze,
Muszę się w końcu wygadać, bo przeżywam coś strasznego i kompletnie nie wiem, jak sobie z tym poradzić. Jestem ofiarą stalkingu — mam wrażenie, że ktoś celowo niszczy każdy aspekt mojego życia: pracę, poczucie bezpieczeństwa, zdrowie psychiczne.
Zaczęło się od tego, że odkryłam, że ktoś monitoruje każdy ruch na moim telefonie. Potem odkryłam że ktoś z sąsiadów mnie podsłuchuje. Wszystko, co mówiłam w prywatnych rozmowach, było potem używane przeciwko mnie. Tak zmanipulowano
Muszę się w końcu wygadać, bo przeżywam coś strasznego i kompletnie nie wiem, jak sobie z tym poradzić. Jestem ofiarą stalkingu — mam wrażenie, że ktoś celowo niszczy każdy aspekt mojego życia: pracę, poczucie bezpieczeństwa, zdrowie psychiczne.
Zaczęło się od tego, że odkryłam, że ktoś monitoruje każdy ruch na moim telefonie. Potem odkryłam że ktoś z sąsiadów mnie podsłuchuje. Wszystko, co mówiłam w prywatnych rozmowach, było potem używane przeciwko mnie. Tak zmanipulowano

kreA 0
Cześć Mirki, czeka mnie wymiana podłogi od strony kierowcy w mojej klasie premium i mam do was pytanie. Jaki byłby orientacyjnie koszt takiej zabawy u blacharza? A może jest ktoś z #walbrzych bądź #wroclaw czy tam inne bliskie miejscowości co by się tego podjął? #blacharstwo #motoryzacja
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#elonmusk #kosmos
źródło: comment_1591782873IcKS0rdAzqMcwyBthMiC8T.jpg
Pobierzźródło: comment_1591789219mZl7AUlXbb6lbVm3VCLmt6.jpg
PobierzTak bo Ziemia to planeta na której zawsze będą idealne warunki do życia i nie trzeba kolonizować innych planet
Równajmy w dół jako cywilizacja. Co złego może się stać...
https://www.ostredyzury.pl/pomoc-medyczna-malopolskie/154-ostry-dyzur-okulistyczny-nfz.html
@rysiupeja: i nigdy nie pojawi się żadne zagrożenie z kosmosu typu duży kamień lecący prosto na nas
źródło: comment_1591794768BW1nI4lGg6vTAOM1sjF4IE.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
niestety memy muszą iść w tym kierunku, domyśl sie dlaczego
Powiedział wykopek. Gdzie Stephen Hawking wprost powiedział że ludzkość musi się wynieść z ziemi. I nawet jeśli przesadził to w skali kosmicznej, zasiedlona Luna i dalej Mars, to chędożony must have. I to w tej kolejności, więc jeśli w kwestii eksploracji kosmosu można coś muskowi zarzucić to tylko to że