Aktywne Wpisy
Fosfofruktokinaza +143
A ja powiem że mi jest przykro jak patrzę na ten plakat. (╯︵╰,)
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
JaZestarym +126
Dzwońcie po śmieciarkę, z tego już nic nie będzie #urodziny
Będzie jeszcze Maciej Zieliński. Radny Wrocławia V i VI kadencji, poseł na Sejm VII kadencji.
#koszykowka
@Adrian_Wojnarowski1488: xDDDD
Chciałbym zobaczyć podejście kanału sportowego do nba - czy znaleźliby kogoś rzeczowego do fajnego polskiego kontentu (chyba musieli by Maćka z palmy ściągnąć...) czy by się nawet oni z ich kasą i możliwościami na tym
Też uważam że Maciek byłyby ciekawym kandydatem na taki format. Nie oszukujmy się koszykówka w Polsce jest martwa. (a co!) Prędzej jakąś siatkówkę wjebą czy e sport.
o dziwo żużel się pojawił, a przecież polsat sport ma już jakiś magazyn
@Adrian_Wojnarowski1488
Dzięki za post i polecenie odcinka, ale przede wszystkim dzięki za normalne podejście w kwestii gustu. Rozumiem i szanuję, że nie każdemu musi się podobać to, w jaki sposób gadam o koszykówce. Po prostu miło mi się zrobiło, bo rzadko kiedy czytam o sobie, że "nie przepadam za