Gdy widzę takie wpisy to mam zajebistą ochotę jakoś podpaść PiSowi i patrzeć, jak wynajdują mi całą siatkę ubeckich, esbeckich, niemieckich, żydowskich itp. powiązań, które mieli mieć moi pradziadkowie, dziadkowie, starzy i ja siedzący całe życie w piwnicy xDDD #polityka #neuropa #4konserwy #bekazpisu
Powinno się nakręcić jakiś program rozrywkowy pt. "Roast me", gdzie bohaterem każdego odcinka będzie jakiś "lewak", który będzie siedział w fotelu, a do mikrofonu będą podchodzić pisowcy i wygłaszać fakty z jego życia xD
@zirytowana_plaszczka: Drzewo genealogiczne gdzie do każdego członka rodziny są adnotacje typu "Ojciec @HrabiaTruposz dwa razy przewiózł furmanką swojego sąsiada esbeka i do dziś nie poniósł za to żadnych konsekwencji" xD
@HrabiaTruposz: najlepsze, że gość pod tym wpisem pokasował większość komentarzy, które prostowały jego kłamstwa. I zostawił takich jak @Fugi88888 którzy mu przyklaskują. Manipulacja level tvp
@Fugi88888: No patrz Pan, a obecny "prezydent" zdobywał szlify polityczne w gabinecie komuszego sędziego Kryże. Czy mogę mówić, że Andrzej Duda jest spadkobiercą peerelowskiego systemu opresji?
Drzewo genealogiczne gdzie do każdego członka rodziny są adnotacje typu "Ojciec @HrabiaTruposz dwa razy przewiózł furmanką swojego sąsiada esbeka i do dziś nie poniósł za to żadnych konsekwencji" xD
@HrabiaTruposz: O Panie, toż to współudział w przestępstwie! Na pewno Twój szanowny tatuś wiedział gdzie ten wstrętny esbek jedzie! Na wsi się wszyscy znają i ze sobą rozmawiają!
@HrabiaTruposz: No właśnie nie mogę darować, że nie podpadłam na tyle PiS-owi, żeby mi zrobili kwerendę rodziny. Fajne to by było, bo można się przyczepić tylko babci, która była działaczką SD i nawet kimśtam w ministerstwie edukacji za głębokiej komuny, a jej syn czyli mój ojciec głosuje na PiS.
@HrabiaTruposz: To są trolle z fermy ŻycieStolicy (nowa komórka powstała po grupie Piebiaka z ministerstwa sprawiedliwości). Bo kto normalny by grzebał tak w życiorysach? Tylko ktoś kto ma jakiś cel. Problem w tym że wyborcy to kupują, a fakt że Duda uczył się od Kryże (komunisty, osoby która wsadziła Czumę i Komorowskiego do paki, a przy okazji syna mordercy Pileckiego) jest już przez nich pomijany.
#polityka #neuropa #4konserwy #bekazpisu
Powinno się nakręcić jakiś program rozrywkowy pt. "Roast me", gdzie bohaterem każdego odcinka będzie jakiś "lewak", który będzie siedział w fotelu, a do mikrofonu będą podchodzić pisowcy i wygłaszać fakty z jego życia xD
W pierwszym odcinku- Rafał xD
@HrabiaTruposz: O Panie, toż to współudział w przestępstwie! Na pewno Twój szanowny tatuś wiedział gdzie ten wstrętny esbek jedzie! Na wsi się wszyscy znają i ze sobą rozmawiają!
Bo kto normalny by grzebał tak w życiorysach? Tylko ktoś kto ma jakiś cel.
Problem w tym że wyborcy to kupują, a fakt że Duda uczył się od Kryże (komunisty, osoby która wsadziła Czumę i Komorowskiego do paki, a przy okazji syna mordercy Pileckiego) jest już przez nich pomijany.
@Fugi88888: ty chyba też nie pamiętasz