Wpis z mikrobloga

Pierwszej kobiecie z jaką miałem seksy wkręcałem, że miałem przed nią trzy partnerki bo się wstydziłem przyznać do 22 letniego prawictwa. Jeszcze mnie komplementowała, że widać że jestem doświadczony, i że przez to czuła się przy mnie komfortowo XD.
Ale pamiętajcie, kobiety wyczuwają desperacje i to, że nie masz doświadczenia ( ͡° ͜ʖ ͡°).
#przegryw #tinder #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #seks #blackpill
  • 26
@DuzyKot u mnie obydwoje wiedzieliśmy, że żadne z nas nie ma żadnego doświadczenia ale to był pierwszy raz odbyty w związku, ja się cykałem tego jak #!$%@? i w ogóle nie byłem pewny siebie, gdybym jej skłamał to przecież od razu by to wyszło, a udany związek by pewnie jeszcze szlag trafił, bo takich rzeczy się nie zataja
@DuzyKot: Ja też się nie przyznałem przy pierwszym razie. Jeszcze mnie pytała ile lat miała najstarsza dziewczyna z którą byłem i musiałem na szybko coś wymyślić. Raz nawet przyznała się, że miała propozycję rozprawiczenia od jakiegoś gościa i go wyśmiała, więc gdybym się przyznał, to pewnie nic by z tego nie wyszło
@DuzyKot: i elegancko, już lepiej powiedzieć że miałeś mało partnerek niż że prawiczek. Od takich uciekają nawet dziewice a może zwłaszcza. Przynajmniej ja to zauważyłem że laska na pierwszy raz woli nawet z osiedlowym #!$%@?ą ale doświadczonym xd