Wpis z mikrobloga

Ja #!$%@?, to jest jakis surrealizm, typ który jest od pięciu lat prezydentem jednego z największych państw Unii Europejskiej jeździ po owym państwie i pozuje do zdjęć z #!$%@? zwierzętami hodowlanymi żeby przypodobać się wyborcom.

Żyjemy w społeczeństwie. Szkoda że debili.
@onuceSzatana: Wiem, sam nabierałem się na takie chwyty propagandowe typu prezydent zwykłych ludzi, swój chłop, człowiek taki jak my itd... Ale to było jak miałem #!$%@? 15 lat, z czasem zrozumiałem że to jedna wielka obłuda byle tylko wygrać wyścig o stołek.
Z roku na rok obserwuję że ludzie za cholerę nie patrzą przez pryzmat konkretów i jakiejkolwiek merytoryki, tylko kierują się emocjami. I dlatego jest jak jest.

Założyłbym się o
@Heroina340: Gowniane masz pojecie o polityce niestety. Tak, prezydenci sa z nadania partyjnego i JAK NAJBARDZIEJ MA ZNACZENIE, KTO WYGRA. Wlasnie z tego wzgledu. Nieglosowanie powinno byc karalne, mam nadzieje, ze kiedys takich leniwych umyslowo ludzi jak ty zmusi sie do glosowania, bo wasze #!$%@? wieczne usprawiedliwianie sie nierozumieniem podstawowej polityki krajowej jest juz w #!$%@? nudne i frustrujace.
@Heroina340: Masz #!$%@? w przyszlosc swoja i swoich dzieci. O to chodzi. Jestes takim debilem, ze tego nie dostrzegasz najwidoczniej. Pluje na ciebie, amebo, ze przez swoje umyslowe lenistwo w tym kraju dzieje sie tak, jak obecnie. Ktos chce, zebys byl taka ameba, bo co bedzie, jak zaglosujesz na jego przeciwnuka? Jestes tak samo zmanipulowany, jak inni, dzbanie #!$%@?. Ptfuuu na ciebie, chlopie panszczyzniany. Tacy, jak ty, tylko pod but jakiegos
@onuceSzatana: Ale ty musisz mieć #!$%@? we łbie typie. Mniemam że kolegów to ty za wielu w realu nie masz, co?
Odpisałbym ci trochę więcej, ale idę do pracy dokładać się na podatki które utrzymują ten post solidarnościowo-komunistyczny syf, może jutro znajdę czas żeby ci coś odpowiedzieć.
@onuceSzatana: widzę szacuneczek do ludzi to z domu wyniosłeś niezły, mama musi być dumna.

Jako tak oświecony człowiek mógłbyś powiedzieć takiemu wieśniakowi na kogo głosować, żeby w tym kraju było lepiej.
Na kogo głosuje taki światły przedstawiciel tego narodu, wyzywający ludzi których nie zna od ameb, odwaznie używający inwektyw na portalu ze śmiesznymi obrazkami, (na żywo to byś sobie tak nie po szarżował :)).

Swoją drogą jeśli taka osoba jak ja
@Heroina340: Duzo lepiej nie bedzie, ale kierunek reprezentowany przez wszystko poza narodowym autorytaryzmem w postaci pisu albo konfederacji bedzie lepsze dla Polski. To jest #!$%@? jasne jak slonce.

Kazda z tych opcji reprezentuje jakis swiatopoglad, kierunek, prad, podatki mniejsze wieksze, lgbt, kosciol, polityka zagraniczna. I co #!$%@?, zadna z tych rzeczy nie jest ci bliska? Zadna opcja? Absurdalne. Jakim trzeba byc kmiotem, zeby nie potrafic wybrac czegos, co reprezentuje choc troche
@onuceSzatana: taaaak, wypłacił byś, musi być ostry zawodnik z ciebie :). Najpierw jechać po mnie kiedy jeszcze nic konkretnego nie napisałem, obrażać za nic a potem gadać przez internet jakiego to byś mi plaskuna nie wypłacił, hahaha.

A tak już odchodząc od inwektyw ad personam, to tak mam swoje poglądy, jak każdy ma. Tylko zasadniczy problem tkwi w tym że żadna z głównych partii nie wydaje mi się wiarygodna, bo zazwyczaj
@Heroina340: To mowie od samego poczatku: jesli nie ma partii idealnej, to twoim zasranym obywatelskim obowiazkiem jeat glosowac na opcje, ktora jest ci najblizsza. Twgo nie potrafisz lajzo pojac? Ze gloaowanie nie polega na wyborze swojego, a opcji najlepszej? Jeali wybor ma byc mieszy scierwem a gownem, to trzeba wybrac, co bedzie smierdziec mniej. To jest oczywiste dla kazdwgo myslacego, ze nie ma nieskazitelnych politykow, partii, ale glosowac trzeba. Nie przyszedlem