Katolik po polsku: ateista MUSI znać całą Biblię i nauki kościoła, bo inaczej nie jest prawilnym ateistą, mimo że sami najczęściej tej Biblii nie przeczytali a nauki znają pobieżnie. Za to sami nie mają za wiele pojęcia o innych religiach, których nie wyznają, bo komu to do czego potrzebne?
Dla waszej informacji: tak jak wy nie znacie dokładnie doktryn judaizmu, islamu, zaratusztrianizmu, hinduizmu, karaimizmu (wyznanie będące mixem islamu, judaizmu i chrześcijaństwa, Karaimowie mieszkają m.in w Trokach koło Wilna), nawet średnio rozróżniacie nauki różnych odłamów chrześcijaństwa oraz setek innych religii wyznawanych w 2020 roku na świecie, tak my nie musimy znać doktryny katolicyzmu na wylot. Mam nadzieję, że pomogłem, życzę miłego dnia, słodkiej kawusi.
Chuop co od miesiąca robi pompki i się podciąga i czuje się szeroki jak An-225 Mrija, ale w sumie w lustrze nie widać żadnych zmian. Pewnie zła dieta i słabe geny. Ale ja nie przegryw. Ja się łatwo nie poddam ( ͡°͜ʖ͡°)
Dla waszej informacji: tak jak wy nie znacie dokładnie doktryn judaizmu, islamu, zaratusztrianizmu, hinduizmu, karaimizmu (wyznanie będące mixem islamu, judaizmu i chrześcijaństwa, Karaimowie mieszkają m.in w Trokach koło Wilna), nawet średnio rozróżniacie nauki różnych odłamów chrześcijaństwa oraz setek innych religii wyznawanych w 2020 roku na świecie, tak my nie musimy znać doktryny katolicyzmu na wylot. Mam nadzieję, że pomogłem, życzę miłego dnia, słodkiej kawusi.
#bekazkatoli #ateizm #katolicyzm
@Prezes_roku: Wtf? Co ty za farmazony gadasz ziom. Chyba mylisz ateizm z antyregilijnością.