Aktywne Wpisy

Pokojowa +193
źródło: temp_file2977024497092214292
Pobierz
GangKobry +459
Pogryziony przez psy kierowca mimo 8 godzinnej operacji, zmarł dziś rano.
Psy które tym razem zagryzły człowieka już wcześniej zaatakowały inną kobietę i nic od tamtej pory z nimi nie zrobiono. Dramat...
I jeszcze ta niedawna sprawa gdzie zatrzymano mężczyznę za to że się bronił przed agresywnym psem i dostał zarzut znęcania się nad zwierzętami...
#
Psy które tym razem zagryzły człowieka już wcześniej zaatakowały inną kobietę i nic od tamtej pory z nimi nie zrobiono. Dramat...
I jeszcze ta niedawna sprawa gdzie zatrzymano mężczyznę za to że się bronił przed agresywnym psem i dostał zarzut znęcania się nad zwierzętami...
#
źródło: temp_file5918776642854572190
Pobierz

#gorzkiezale #covid19 #takaprawda
źródło: comment_1590392260qwiipRQ9vyi3SvMlkKJsH4.jpg
PobierzCzęstrze dezynfekcje miejsc typu klamki, poręcze, terminale płatnicze. Darmowa/odpłatna dezynfekcja telefonów komórkowych.
Trochę tego jest :)
@rosea_balteum: Dokładnie! Chociaż wiadomo, że powinno się wtedy siedzieć na dupie w domu, ale niektórzy tego nie rozumieją i zapierdzielają tacy zasmarkani do biura/pracy, co mnie osobiście
osobiście to chciałbym żeby zniknął ten idiotyczny zwyczaj podawania ręki przy każdym powitaniu/witaniu się z grupą
Po zwróceniu uwagi usłyszałem: YY ALE WSZYSCY TAK STOJOM
Wcześniej nie było takiego wyboru.
Zresztą coraz więcej spraw mi,na załatwić zdalnie.
No i najważniejsze... zdalna praca.
Przed epidemią debile przyprowadzali zasmarkane dzieci.
Ciągle jakieś paskudztwo dzieciaki przynosiły do domu z przedszkola.
https://www.transport-publiczny.pl/mobile/szczecin-pierwszy-autobus-z-dozownikiem-do-dezynfekcji-rak-64568.html