Aktywne Wpisy
Najnowszy odcinek Joe Regana, którego gościem jest pilot marynarki wojennej USA. Bardzo wartosciowy materiał. Większość obserwacji dotyczy amerykańskich dronów/samolotów, które najprawdopodobniej monitorują inne nieznane UAP.
Potwierdził, że UAP nie dają normalnych znaków i że na pewno pochodzą z oceanu.
Aktualizacja: podał również szacunkową liczbę około 800-1000 raportów o nieznanych UAP w tej klapie. Szybko wspomniał, że nie jest pewien, ile z nich jest liczonych wielokrotnie, czy to pomyłki itp.
Potwierdził również, że
Potwierdził, że UAP nie dają normalnych znaków i że na pewno pochodzą z oceanu.
Aktualizacja: podał również szacunkową liczbę około 800-1000 raportów o nieznanych UAP w tej klapie. Szybko wspomniał, że nie jest pewien, ile z nich jest liczonych wielokrotnie, czy to pomyłki itp.
Potwierdził również, że

Czytam sobie dzisiaj, że polska giełda sobie kiepsko radzi... Zawsze mnie dziwi fenomen, że ludzie inwestują w lokalne rynki z których pochodzą.
Ten sposób myślenia sugeruje, że gdybyście byli z Kenii, to byście inwestowali w kenijską giełdę. Wiec jeżeli to byłoby dobry pomysł, to dlaczego teraz nie inwestujecie w Kenii? A dlaczego teraz w Polsce?
Jakie najlepsze deale zrobiliście na polskiej giełdzie? Bo tak ogólnie to nie wygląda to różowo na przestrzeni 20 lat
Ten sposób myślenia sugeruje, że gdybyście byli z Kenii, to byście inwestowali w kenijską giełdę. Wiec jeżeli to byłoby dobry pomysł, to dlaczego teraz nie inwestujecie w Kenii? A dlaczego teraz w Polsce?
Jakie najlepsze deale zrobiliście na polskiej giełdzie? Bo tak ogólnie to nie wygląda to różowo na przestrzeni 20 lat
źródło: temp_file3618879564772111915
Pobierz

Ale to the crew 2 to straszne g---o, nie dość że sterowanie jest tragiczne, to poziom trudności jest strasznie w---------y, drobny błąd i juz nie ma szans na wygraną, oczywiście nie pomyślano o możliwości cofnięcia kawałka wyścigu jak w forzie przez co jeden wyścig trzeba jechać kilka razy, zamiast kilka razy poprawić jeden fragment, co strasznie frustruję i niepotrzebnie marnuje czas. Wracam grać w forze horizon, dzisiejsze podejście do the crew 2 dobitnie pokazało mi, ze jest forza i długo długo nic.
@sodomek: Brzmi jak Forza Horizon 2 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@makowlany: sporo czasu spędziłem w TDU1, ale po tym co zrobili z TDU2 to nie wiem czy ktokolwiek będzie zainteresowany.
Już czwórka nie ma absolutnie żadnego rywala, który mógłby choć trochę nawiązać walkę, a za rok/dwa wyjdzie nextgenowa FH5, która znów wyznaczy standardy.
Szkoda jedynie, że raczej nie ma szans na pościgi policyjne. Przy tak świetnie skonstruowanym świecie i modelu jazdy mogłoby to być naprawdę ultrafajne.
Niech w Polsce zrobią FH5. Nie obrażę się xD
W sensie dużo pracowników będzie problemem?
Czy rozrzucenie ich na kilka projektów, zamiast wspólnego dopieszczenia jednego?
Zresztą fanowskie trailery już powstały i Polska też się w nich pojawia
FH4 - gram od października i robię czasem przerwy, ale nie znudziło się i nie zanosi się na to. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Odpowiedź na pytanie, którą produkcję wybiorę jako kolejną jest