Aktywne Wpisy

XYZ91 +51
#mecz Jak mam ten tag na czarnej liście, tak muszę tą frustrację gdzieś wylać. Człowiek #!$%@? jak niewolnik za marne grosze z naciskiem na #!$%@?, żeby cokolwiek koniec z koncem związać, a tu 11 chłopów nie potrafi wygrać wygranego meczu bo musla o #!$%@? wakacjach ? Ten aktor myslal, że mecz ma 45 min ? To oni nawet nie wiedzą ile trwa mecz, a gdzie tam czas doliczony ? Ja #!$%@? ..

Shatter +11
Polska dostała w łeb od Mołdawii a na wykopie w gorących 40 wpisów "Petru wygrał" - to wcale nie jest serwis dla politycznych trolli #przemyslenia #wykop #przemysleniazdupy #shitwykopsays

1. Biedna Mio, z całych sił próbuje unikać bana, podczas gdy inne... no są sobą xD
2. 3. 4. Ale ta generacja się kocha xDD No i trzeba przyznać że Senchou mimo że się określa jako M to jest niezłą S ( ͡° ͜ʖ ͡°)
5. W sumie śmierć przez śmiech w przypadku Korone to bardzo prawdopodobny scenariusz (✌ ゚ ∀ ゚)☞
6. Ale się smoczyca rozkleiła ( ͡º ͜ʖ͡º)
#randomanimeshit #anime #vtuber #virtualyoutuber #hololive #houshoumarine #kiryuucoco
1.
Jak mam czytać te napisy jak w tym wdzianku jej cycki skaczą jak szalone xDDD
Mama jest zdecydowanie przewrażliwiona (ಠ‸ಠ)
2.
No i przy okazji sprawa 4 uszach nekomimi została wyjaśniona ᶘᵒᴥᵒᶅ
3.
Nie spodziewałem się po niej takiego S. Jak tu jej nie kochać ( ͡º ͜ʖ͡º)
4.
Śpiewanie westernowych piosenek podczas umierania musi być
2. W komentarzach poruszyli ciekawy wątek, że w sumie wychodzi na to że ludzkie uszy są u niej dodatkiem ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜