Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@PositiveRate: to wszystko pod publikę, Duda miał niby postawić warunek że podpisze dotacje dla TVP jeśli Kurskiego wywalą, który zaczął już lekko #!$%@? ludzi i upiekli dwie pieczenie, dotacja poszła a Duda zyskał w oczach że zajebisty prezydent
  • Odpowiedz
@PositiveRate: przedstawiał Żonę dudy jako bierna pierwsza damę faworyzując w tym samym czasie Kosiniaka i jego żonę

Duda potem ratował twarz Agaty jak dał kasę na jakaś klinikę czy szpital mówiąc „Przyszła do mnie moja żona, Agata i mówi: Andrzej musisz coś z tym zrobić” albo coś w ten deseń i pokazywał ja jako aktywna pierwsza damę
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@PositiveRate: to wszystko pod publikę, Duda miał niby postawić warunek że podpisze dotacje dla TVP jeśli Kurskiego wywalą, który zaczął już lekko #!$%@? ludzi i upiekli dwie pieczenie, dotacja poszła a Duda zyskał w oczach że zajebisty prezydent

@DzonySiara: To wiem, ale nie znałem podstawy tego konfliktu.

@Takiseprzecietniak: @baetky: Serio tylko o to poszło? Że Agaty nie przedstawili jakoś słodko? Coś mi się wydaje,
  • Odpowiedz
@PositiveRate: Wcześniej Kurski pogonił faworytkę Dudy Marzenę Paczuską od robienia Wiadomości. Na początku "dobrej zmiany" to ona je prowadziła, a nie Olechowski. Później Czabański z Dudą knuli też przeciw Kurskiemu w Radzie Mediów Narodowych i nawet doprowadzili do jego formalnego odwołania, ale Naczelnik nic o tym ne wiedział i się wkurzył, opier.olił ich i Kurski po paru godzinach został przywrócony na stanowisko.

A sprawa z Agatą wynikła na deser.
  • Odpowiedz