Wpis z mikrobloga

dobra pewno znajdę tutaj jakiegoś speca, chce kupić sobie grilla ale nie takiego jednorazowego a jednocześnie nie taką loche za ponad 2k. Jaki grill mam wybrać, zaznaczam że chce go przetrzymywać na balkonie bo mieszkam na parterze w takim dziwnym budynku i mamy wspólny ogród. Bym go przerzucał na czas grillowania do ogrodu przez balkon.
#grill #grillujzwykopem #wedzenie
  • 6
@BaronGaultier: Chcesz grillować też na balkonie czy tylko w ogrodzie? Czy masz blisko sąsiadów? (w sensie czy komuś może przeszkadzać dym, bo jeśli tak, to węglowe odpadają). Jaki budżet? Na ile osób grilla potrzebujesz? Czy to ma być grillowanie tylko w ogrodzie czy też ma być kompaktowy, żeby zabrać go na wyjazd? Możemy spróbować coś doradzić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@decofire: ok jest tak, jest to taki dziwny budynek z 3-4 mieszkamniami po 180m^2 wielkości małego bloku z ogrodem który jest odgrodzony. Ogród jest z tyłu budynku, widziałem innych jak grillowali, była tam taka ławka ze stołem ogrodowym ale na swój wiek po prostu się zepsuła, wilgoć itp. Mój balkon przylega do ogrodu i mieszkam na parterze istnieje możliwość abym podawał grilla trzymanego na balkonie osobie znajdującej się w ogrodzie. I