Aktywne Wpisy
CzlowiekMagnetowid +232
Chcę się pochwalić, że oscamowałem scamerów na 70 zł.
Jakiś typ napisał do mnie na whatsuppie o wypełnianie ankiet, a że miałem dobry humor to odpisywałem mu bzdurki udawając 57 letniego weterana.
Wypełniłem potem mu jakąś ankietę na telegramie w 20 sekund i spytał mnie o dane do przelewu, więc podałem wszystko fejkowe oprócz nr konta i jakie było moje zdziwienie jak 5 minut później dostałem przelew na 2 dychy xd
Potem
Jakiś typ napisał do mnie na whatsuppie o wypełnianie ankiet, a że miałem dobry humor to odpisywałem mu bzdurki udawając 57 letniego weterana.
Wypełniłem potem mu jakąś ankietę na telegramie w 20 sekund i spytał mnie o dane do przelewu, więc podałem wszystko fejkowe oprócz nr konta i jakie było moje zdziwienie jak 5 minut później dostałem przelew na 2 dychy xd
Potem
abc3 +68
Dzisiaj zamierzam się oświadczyć po 8 latach związku. Stresik jest, obym nic nie sknocil!
#zwiazki #rozowepaski #oswiadczyny
Komentarz usunięty przez autora
@Paletka: przynajmniej ( ͡° ͜ʖ ͡°) Powodzenia
Powiedz mi jak wybierales pierścionek? Po kolorze, po kształcie, po ilości karatów po budżecie?
U prywatnego jubilera czy w sklepie?
Zwlekam z cała akcja bo nie wiem jak za to się zabrać xD
Niekiedy wielką "guguła" może być tanichą na pokaz w porównaniu z rasową cenną "pesteczką" z certyfikatem. Niektórzy tego nie wiedzą i tylko oceniają wzrokiem.
@Paletka: chyba ROZWODZIĆ chłopie
@roon0koh
@FilipEbR