Aktywne Wpisy
booolooo +15
#chwalesie #zrobtosam #remontujzwykopem
Jak miałem 17 lat rodzice bali się, że sobie u***rdole palec katówką, także poza koszeniem trawy nie robiłem wiele.
Po 15 latach w międzyczasie jak wykańczam swoją chatę (trzecie mieszkanie). Zrobiłem mały remont prysznica u nich.
Zawód mam totalnie nie związany z wykończeniówką xD
Jak miałem 17 lat rodzice bali się, że sobie u***rdole palec katówką, także poza koszeniem trawy nie robiłem wiele.
Po 15 latach w międzyczasie jak wykańczam swoją chatę (trzecie mieszkanie). Zrobiłem mały remont prysznica u nich.
Zawód mam totalnie nie związany z wykończeniówką xD
Runaway28 +9
#przegryw no cóż jedno czy dwa piwa na lepszy sen, w końcu trzeba się wyspać przed kolchozem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mam osobny licznik w lokalu, który wynajmuje.
Najemca wczoraj przyniósł rachunek za prąd i kartkę która sam pisze. Numer licznika prądu na fakturze jak i na kartce jest inny niż numer licznika, który rzeczywiście znajduje się w wynajmowanym lokalu. Cytując z kartki od najemcy „stawka za 1 kWh to 1.26 zł”. Prąd jest w grupie taryfowej C11 w firmie #innogy. Na ich stronie cena to 0.4252 zł/kWh. Na fakturze też jest inna stawka, mianowicie 0.5341 zł/kWh (netto) czyli brutto 0,656943 zł/kWh - a nie 1.26 zł/kWh jak na śmiesznej kartce od najemcy.
Jakieś pomysły? Uderzyć od razu do innogy? Miał ktoś podobny przypadek?
#prad #rachunki #wlasnafirma #przedsiebiorca #firma #innogy #pracbaza
Tak swoją drogą to ładna drożyzna ja po ostatniej podwyżce koło lutego w innogy mam w granicach 40 groszy za sprzedaż energii i szukam alternatywy - Ty tu mówisz o 0,66