Wpis z mikrobloga

@eric2kretek jak mnie to wnerwia jak perfumy nie mają chyba najważniejszej cechy produktu przemysłowego jakim jest powtarzalność.
Muszę znaleźć od kogo mam odlewkę sprzed 1,5 roku i dowiedzieć się co to był za batch. Mocne, brzozowo-dymne otwarcie trwające niemal do samego końca. Piekna projekcja przy trzech strzałach na kark na ponad 5h. Mam też flakon 11/2019 otwarcie bardziej porzeczkowe niż dymne. Szybko przestaje czuć projekcję jednak otoczenie wyczuwa ogon. Niemniej przy tej
  • Odpowiedz
@newton82: Ja mam jakiegos starego batcha rasasi zebry i bije aventusa na glowe, zamowilem z notino jakis nowszy i... no wiadomo co XD Pol mocy starego batcha przy 2x tylu psikach

Przy starym znajomi twierdzili ze sie wlasnie czyms popsikalem 10h od aplikacji bo potrafil zaatakowac otoczenie od nowa a ja nigdy nie przekroczylem 3-4 strzalow XD
  • Odpowiedz
  • 1
@eric2kretek ja mam odlewkę CDNI i też bije avika na głowę, trzyma 2 razy dłużej jak nie lepiej. Mam nadzieję, że ten z notino będzie podobny ale coś czuję, że ta cena nie przypadkowo jest tak niska.
  • Odpowiedz
@eric2kretek Mam ten nowy batch z notino. Nie mam porównania ze starszymi, ale bardzo szybko zamienia się w skin scent, wydaje mi się że w czasie krótszym niż godzina. Na sobie czuję go tylko w otwarciu, teraz po 6 godzinach bardzo słabo.
  • Odpowiedz