@UnicornZombieAp0calypse @kasztanowcowiaczek @paizayletort U mnie idąc do tablicy trzeba było spakować plecak i wszystko i położyć pod tablicą lub przy biurku nauczycielki. A idąc do kibla to się szło z plecakiem xD Kebab to nic bo u mnie wszystko mogło być na przykład w kutasach pokazane albo przez okno w------e... 10+ lat temu technik informatyk kufa xD #patologiazmiasta...
@UnicornZombieAp0calypse u nas to się nazywało paczką xDD Kiedyś jeszcze skosilismy ziomkowi plecak, zrobiliśmy tzw. kebaba i wszystko dookoła obkleilismy izolacyjna taśma. Inny ziomek ubrał czapkę z napisem Kurier, specjalnie spóźnił się na lekcje po przerwie i jak wszedl to zapytał czy jest taki i taki bo ma dla niego paczkę xD
@KarmazynPjekarz: jakies skomplikowane plecaki mieliscie ( ͡°͜ʖ͡°) u mnie w licbazie kolega mial tak idealny plecak do kebsa, ze w 5 sekund ogarnialismy
@KarmazynPjekarz: kebaba w 57 sekund? Stary, w 2-3 osoby mieliśmy takie synchro i dochodziliśmy do takiej perfekcji, że koleś który wstał na chwilę, żeby wyrzucić coś do śmietnika, wracał już na gotowego kebsa.
Komentarz usunięty przez moderatora
W licbazie to się na czas robiło, 57s to był rekord
Komentarz usunięty przez moderatora
@kasztanowcowiaczek
@paizayletort U mnie idąc do tablicy trzeba było spakować plecak i wszystko i położyć pod tablicą lub przy biurku nauczycielki. A idąc do kibla to się szło z plecakiem xD
Kebab to nic bo u mnie wszystko mogło być na przykład w kutasach pokazane albo przez okno w------e... 10+ lat temu technik informatyk kufa xD #patologiazmiasta...
Kiedyś jeszcze skosilismy ziomkowi plecak, zrobiliśmy tzw. kebaba i wszystko dookoła obkleilismy izolacyjna taśma. Inny ziomek ubrał czapkę z napisem Kurier, specjalnie spóźnił się na lekcje po przerwie i jak wszedl to zapytał czy jest taki i taki bo ma dla niego paczkę xD
@KarmazynPjekarz: kebaba w 57 sekund? Stary, w 2-3 osoby mieliśmy takie synchro i dochodziliśmy do takiej perfekcji, że koleś który wstał na chwilę, żeby wyrzucić coś do śmietnika, wracał już na gotowego kebsa.
#nostalgiabardzomocno