Aktywne Wpisy
Maczuga_Herkulesa18 +296
Dzisiaj wyjazd firmowy więc jak zwykle obrączka zjeżdza z palca i czas na zabawe z Julkami lvl 22 z działu sprzedaży :) Raz się żyje #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
![Maczuga_Herkulesa18 - Dzisiaj wyjazd firmowy więc jak zwykle obrączka zjeżdza z palca...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/15be4a36f572943fb7cba8964b5cdc0b0e9c76976b92ec348548de07c73cd861,w150.jpg?author=Maczuga_Herkulesa18&auth=39cf3c484a3baf10d7a1d3005ddbca8d)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz![masz_fajne_donice](https://wykop.pl/cdn/c3397992/masz_fajne_donice_rxKAuSxIZk,q60.jpg)
masz_fajne_donice +250
Ranking najgłupszych powiedzeń w PL:
Co proponujecie na 2?
#pytanie #polska #przemyslenia
1. Tylko winny się tłumaczy
Co proponujecie na 2?
#pytanie #polska #przemyslenia
#tinder
W czym widzisz największy problem w związku z takimi dziewczynam ?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
@WPoszukiwaniuStraconegoRigczu: no bo widać, że lekarki to on widzi w
Myślę podobnie, minusami myślę że taki powtarzający się motyw to niskie poczucie własnej wartości
Ale co do tego nieobycia w towarzystwie czy nawet #!$%@? to wypadają jak średnia różowychpasków. Tutaj warto mieć na uwadze że kariera stoi wysoko w życiowych priorytetach i albo trzeba zaakceptować to albo odpuścić sobie bo inaczej to tylko problem będzie.
A z tym despotyzmem to
@alteron: To prawda, zresztą to jest samonakręcające się towarzystwo. Jak jedno kupi motolotnie to reszta też musi :D
Albo traktują cię jak kawał mięsa, albo jak człowieka gorszej kategorii :p W każdym razie bez większych uczuc :p
Jeśli 10 pielegniarek i lekarek zachowuje się tak samo, to dla mnie jest to już wystarczający powód, aby rezygnować z takich osób. Dziękuje dobranoc. Jeśli chcesz być naiwnym frajerem, który cały czas brnie w to samo i tak samo się na tym sparza, to okey. Droga wolna. Nie będę ci przeszkadzał,
Ale pamietaj.
hejt nie bierze się z powietrza,
@megastulejka: każdy specjalista od głowy ma coś z deklem. Należy pamiętać również, że psychuszka to najmniej płatna specka i idą tam raczej z musu niż z powołania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@JimBeaver69: jedna była dobra, dwie butle wina potrafiła wywalić wieczór przed pracą, a rano coś na kaca w stylu xanaxu XD