Wpis z mikrobloga

@Tartak: > Nie klerykał a jednak katolik

@Tartak: jak Hołownia

Narodowy socjalista a jednak liberał

@Tartak: kiedy powiedział, że jest narodowym socjalistą? Patrząc na kampanię ma najbardziej wolnościowy pod względem ekonomicznym program?
kolejny xD Ruch Narodowy, bieganie z hasłami uderz w kapitalizm, chwalenie się ze w qyizach politycznych wychodzi mu faszyzm. Ale nie powiedział, że jest NS to nie jest!!!

@Tartak: koleś, ale on reprezentuje teraz inny elektorat. 50% to korwinowcy, miłośnicy wolnego rynku i dochodzenia do fortuny przez sprzedaż parówek. Jego program w tej kampanii to wyraźnie odzwierciedla. A posługiwanie się argumentem, że "bo mu w quizie wyszło" to pominę, bo szkoda
@Tartak: Zadałem Ci pytanie, a ty nie potrafiąc udowodnić swej tezy wysrywasz takie populizmy. Nigdy nie słyszałem, aby w ogóle się wypowiadał w tej sprawie, wiec albo podasz wypowiedz która o tym świadczy, albo uroiłes sobie w główce pare informacji.
@krystian-masiak: Nie chce mi sie odpisywać na zaczepki każdego nawiedzonwgo fana Bosaka. Populizmy to wywala Bosak. Co sobie kto uroił można łatwo sprawdzić wchodząc na twitter Bosaka. Nie jestem jak ty partyjnie zaangażowany żeby mieć pod reka zrzuty z idiotyzmow każdego polityka.

@crv0: aha tak jak kazdy Raper reprezentuje biedę w Bentleyu. Wystarczy widzieć co wrzuca Bosak na twittera odkąd zawiązała sie Konfa. Nie zmienił kompletnie zadania od tego co
aha tak jak kazdy Raper reprezentuje biedę w Bentleyu. Wystarczy widzieć co wrzuca Bosak na twittera odkąd zawiązała sie Konfa. Nie zmienił kompletnie zadania od tego co reprezentował w RN. To, że pod publiczkę kucy nazywa sam siebie wolnosciowcem czy liberałem gospodarczym to gierka pod debili. Jak widac z kolegą powyzej sie na to łapiecie.

PS. Glowoalem na Konfe na Kuce i byłem zwolennikiem Korwina przez długi czas. Do czasu mariażu z
@Probz: Wykopki widocznie nie rozumieją, że to co robi obecnie PiS to jest antykatolicyzm. Co dziwniejsze robi to przy poparciu... kościoła katolickiego ¯\_(ツ)_/¯ Dlatego pisze, że nie jest klerykalny.
@Tartak: Nie „nie chcesz”, tylko nie umiesz. To duża różnica. Skoro tak łatwo potwierdzić twoja poprzednia tezę, to czemu masz taki problem, żeby zrobic screena? Bo mam wrażenie, ze ta prosta czynność jest na tyle trudna, ze ci piana z pyska leci. XD
@qwert0: To niech nie nazywa się wolnościowcem i konserwatystą w jednym wpisie.. Jakby napisał tak jak Ty to przedstawiłeś to nie miałbym mu nic do zarzucenia - może mieć poglądy jakie chce, mamy wolność słowa i poglądów, nikt nie jest zmuszany na niego głosować ani tych poglądów popierać. Ale liberalizm/wolnościowiec =/= liberalizmem gospodarczym a konserwatyzm =/= konserwatyzmem obyczajowym. Od poważnego kandydata na prezydenta Rzeczpospolitej Polskiej można oczekiwać jasnego i klarownego operowania
@ZeT_: yy dlaczego nie oba?

@dave8 Bo Konserwatyzm ogranicza wolność. W zależności od nasilenia. Więcej konserwatyzmu to mniej wolności.

Generalnie, bo być może są na świecie kultury gdzie ich konserwatyzm to właśnie wolonosc ale nie znam takiej.
kolejny xD Ruch Narodowy, bieganie z hasłami uderz w kapitalizm, chwalenie się ze w qyizach politycznych wychodzi mu faszyzm. Ale nie powiedział, że jest NS to nie jest!!!

@Tartak: koleś, ale on reprezentuje teraz inny elektorat. 50% to korwinowcy, miłośnicy wolnego rynku i dochodzenia do fortuny przez sprzedaż parówek. Jego program w tej kampanii to wyraźnie odzwierciedla. A posługiwanie się argumentem, że "bo mu w quizie wyszło" to pominę, bo szkoda
@Variv: Kto mnie budzi z letargu? Jakiś archeolog.

Ale niech będzie - Korwinowców nie reprezentuje. Ja jestem Korwinowcem i nie mam zamiaru na niego głosować. Tak jak większość liberalnych społecznie Korwinowców których znam. Zostali mu tylko turbo-katole Korwinowcy, ale ci to z wolnością mało wspólnego mają.

A argument " w quizie wyszło" to sam Bosak podał i siętym chwalił, że bardzo dobrze wyszło. Więc trzeba być debilem, żeby uważać, że to