Aktywne Wpisy

zloty-melonik +41
źródło: temp_file5981153020417825012
Pobierz
Dzonsin +28
#historia #tinder
Kiedyś umówiłem się z laską tinderuwkom na spotkanie, nieco starsza bo 15lat ode mnie, miała 41. Spoko się z nią pisało i wgl. Nie była anorektyczką, ani też pulchną dziunią. Przyszło do pierwszego spotkania, niestety z racji spraw ważniejszych wypadło ono w niedziel, więc zaprosiłem ja do siebie... Gadka, szmatką odpaliłem jakiś film, oglądamy... Nagle powiedziała mi, że jest głodna i czy może sobie zrobić kanapkę. Powiedziałem, że spoko i
Kiedyś umówiłem się z laską tinderuwkom na spotkanie, nieco starsza bo 15lat ode mnie, miała 41. Spoko się z nią pisało i wgl. Nie była anorektyczką, ani też pulchną dziunią. Przyszło do pierwszego spotkania, niestety z racji spraw ważniejszych wypadło ono w niedziel, więc zaprosiłem ja do siebie... Gadka, szmatką odpaliłem jakiś film, oglądamy... Nagle powiedziała mi, że jest głodna i czy może sobie zrobić kanapkę. Powiedziałem, że spoko i

- ograniczaj prawa obywateli rozporządzeniem (niezgodnie z Konstytucją) wykorzystując do tego pandemię;
- nie zorganizuj wybrów, bo dwóch posłów tak zadecydowało, a nie dlatego ze jest stan kleski zywiolowej;
- ludzie wychodzą na ulice protestować i bądź zdziwiony pikaczu.jpeg
A najlepszy ten koleś co na Nowogrodzkiej siedzi i z trzy komendy policji przed siedzibą jego partii stały.
PS. Protestujący i media zagraniczne mają wszystkie materiały, żeby później w tvp nie zmanipulowali. Zamiast, zachować się zgodnie z przepisami, usiąść do stołu z przdsiebiorcami i innymi grupami społecznymi w Polsce do stołu porozmawiać, to ci zachowują się jak przestępcy i później wielce zdziwieni."
Dziękuję za tekst @niezdiagnozowany
#polityka #neuropa #walicpis
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@niezdiagnozowany: Może zadajmy inne pytanie.
Po jaką cholerę oni toczą walkę z policjantami, zamiast toczyć z ja z prawdziwym problemem.