Wpis z mikrobloga

Nie nadaje się na znalezisko bo za mało zdjęć w panoramie a główna strona bankowo już była na głównej(jak nie ta to podobna). Więc dodaje tutaj. Panorama Michigan Central Station. Budynek, który był kiedyś najwyższym dworcem na świecie a obecnie jak spora część Detroit stoi opuszczony i zrujnowany. Szkoda, że jest tylko tyle bo byłyby ciekawe znalezisko.

#opuszczone #detroit

P.S. Tak wiem, że fragment "główna strona bankowo już była na głównej" głupio brzmi ale synonimy, które przychodzą do głowy są jeszcze bardziej idiotyczne :>
  • 10
@RozowaSkarpetka: Udał się. Było mało osób ale te osoby były "wysokiej jakości" ;). Sam browar jest miejscem całkiem interesującym. Trochę więcej się spodziewałem, zobaczyć ale może fakt, że była późna pora spowodował, że zwiedzaliśmy "zaledwie 1,5h. Nie mniej jestem zadowolony a i tak nas z pubu wygonili. No i najważniejsze dostaliśmy piwo( z racji zmotoryzowania tylko w połowie wypite ;( a @Tokarz: tylko łyczek zrobił - czego nie widziałem więc
@5th: @RozowaSkarpetka: 5th - tak jak Ci mówiłem, kiedy prowadzę to nie piję piwa, nawet pół, nawet ćwierć, a nawet 1/10, więc możesz sobie wierzyć albo nie ale moje spróbowanie to był faktycznie łyczek (co potwirdzi @bylejaki i @ravera , którzy jechali ze mną samochodem), więc nie wiem po co te aluzje :) A swoją drogą przewodnik opowiadał wiele ciekawych historii, tylko trzeba było słuchać jego, a nie zajmować się