Aktywne Wpisy
Nooleus +193
I nie zapraszam do dyskusji.
Jkl777 +43
Pisanie z dziewczyną:
Napiszesz zwykłe hej, co tam - jesteś nudny
Napiszesz coś głupiego nietypowego/zabawnego - jesteś dziwakiem
Napiszesz jej komplement - jesteś spermiarzem
Napiszesz ciekawe rozbudowane otwarte pytanie - jesteś nachalny prowadzisz rozmowę jak przesłuchanie
XDDDDDD i tak można wymieniać godzinami mnie osobiście to pisanie z dziewczynami męczy w c--j
Napiszesz zwykłe hej, co tam - jesteś nudny
Napiszesz coś głupiego nietypowego/zabawnego - jesteś dziwakiem
Napiszesz jej komplement - jesteś spermiarzem
Napiszesz ciekawe rozbudowane otwarte pytanie - jesteś nachalny prowadzisz rozmowę jak przesłuchanie
XDDDDDD i tak można wymieniać godzinami mnie osobiście to pisanie z dziewczynami męczy w c--j
To produkt polskiej firmy i nie mogę nigdzie znaleźć informacji jaka jest przepustowość cieplna tego sylikonu.
https://www.aabcooling.co.uk/product-eng-614-AAB-Cooling-Thermal-Grease-0-5g.html
Większosc produktów mają opisane, tutaj wyjebka.
Czy ktoś może na polskich stronach znaleźć źródło?
Mi z UK pozycjonuje to tragicznie.
Czy ma to jakąkolwiek przepustowość cieplną? Opakowanie mówi że tak.
szukam czegoś lepkiego ale nie kleju który mi zwiąże dwie płaszczyzny radiator i sekcje zasilania.
#pcmasterrace #oswietlenie #pastytermoprzewodzace #pytanie
https://www.aabcooling.co.uk/product-eng-614-AAB-Cooling-Thermal-Grease-0-5g.html
Chcesz zamontować radiator na sekcję zasilania? Jeśli tak to użyj termopada.
@Viscop: P.S nie napisałem, radiator niestety był modyfikowany, krojony, szlifowany etc. niestety powierzchnia może nie być równa i z tego względu robię wylewkę a nie daję pada. Gdyby było płasko, dałbym pada.
Wracamy do punktu wyjścia.
@Shewie: Rzeczywiście, nigdzie nie ma informacji o przewodności zwykłej TG nawet producent nie podaje, ale ciepło na pewno musi przewodzić
Ale chyba lekko przekłamane informacje są tam podane (z winy producenta?)
Jednakże jest za rzadki by utrzymać element w miejscu bo będzie się zsuwał i odpadnie z czasem.
Dlatego potrzebuje coś co wypełni przerwy miedzy elementami i złapie jak silikon radiator i utrzyma w miejscu.
Coś jak tutaj.
Są taśmy termoprzewodzące ale widziałem wczoraj recenzje i zwykła taśma z tworzywa jest niewiele gorsza.
Tylko w sumie termopady Ci tak nie utrzymają radiatorów jak taśma termoprzewodząca hmm
50mmx20mmx15mm
dł/szer/wys