Wpis z mikrobloga

#konsole Ostatnio głośno o PS 5. Tak myśle, czy przesiąść się z Xbox One S i wrócić do PS. Ostani kontakt z konsolą Sony miałem z PS 2. Pytanie, czy warto? Pare premier only na PlayStation mnie bolało że nie ograłem, ale z drugiej strony kompatybilność i klasyki na Xboxie też spoko sprawa. Coś jeszcze przemawia za PS? Może Xbox zostawić dla klasyków, a PS 5 do nowości? #pytanie #gry #xboxone #ps4 #ps5
  • 10
Ja teraz miałem ps4 a wczesniej x360, spoko play więcej fajnych exów. The last of us petarda, nathan drake tez super, ale powiem szczerze ze sam jesli chodzi o nextgen nie mogę sie zdecydować
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Andriejewicz: Przesiadłem się z Pc na PS4, jak wiadomo xbox i pc prawie taka sama baza tytułów więc porównywalne, jak ogarnalem ile tytułów mnie czeka to z pewnością warto
PS4 Pro w 2020 za te ca. 1,5 k to dobry pomysł, czy lepiej czekać na tą nowszą.

@Andriejewicz: to mnie zawsze bawi. Po co te pro? Ta edycja to zwykły skok na kasę. Kup sobie slimkę, najlepiej z jakiejś promocji (teraz w marketach 500 GB za 900zł)... na której gry wyglądają prawie identycznie i ogrywaj co dusza zapragnie. Ja klikam na zestawie PS4 Slim + Xbox One S i jestem
NoKappaSoldier73 - > PS4 Pro w 2020 za te ca. 1,5 k to dobry pomysł, czy lepiej czeka...
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Andriejewicz: Kupiłem slimke 500 GB za 900, mam całkiem spoko tv i patrząc na grafikę która już teraz jest świetną nie widzę sensu inwestowania w PS4 pro żeby uniknąć tych 2 czy 3 spadków FPS do 25 w czasie 4 godzin gry które zupełnie nie przeszkadzają

Za 1300 mam konsole, 2 pady i 7 gier które ogrywać będę pewnie z pół roku ()