Aktywne Wpisy
byferdo +247
Tja88 +225
Jadę właśnie MPK odebrać samochód z serwisu. Autobus przesiadkowy oczywiście mi uciekł, bo pierwszy miał opóźnienie i na kolejny kwitłem na przystanku pół godziny. Przejechanie 10 km zajmie mi 1,5h. XD
Nie wierzcie ludziom, którzy twierdzą, że samochód w dużym mieście jest bez sensu. Następnym razem biorę Ubera niezależnie od ceny.
#samochody #mpk #ztm #zbiorkom #patologiazmiasta
Nie wierzcie ludziom, którzy twierdzą, że samochód w dużym mieście jest bez sensu. Następnym razem biorę Ubera niezależnie od ceny.
#samochody #mpk #ztm #zbiorkom #patologiazmiasta
Nie mówcie sobie że macie dwie lewe ręce do roboty. Bo jak się chce to się zrobi. W sumie chyba najbardziej jestem zadowolony z garażu bo solidna konstrukcja i będzie co tam trzymać hehe (pasjonat samochodów)
Trochę #chwalesie bo większość robione samemu. Teraz pozostaje hehe posadzić dąb i spłodzić syna, no już niekoniecznie z żoną bo mieszka w bloku z nowym
#dom #budowa #polska #zwiazki
Waszym zdaniem
@jmuhha: gdzie okna, czemu na rame okna nachodzą bloczki? czemu z prawej strony bloczki wyglądają jakby były bez zaprawy i lekko krzywo
a tak super robota, żona se bedzię bolcować na 30m2 do końca życia a Ty grillować na słoneczku. Win-Win