pies jest lepszym raperem od calego tego syfu #rap pompowanego jak dildo w #rafatus dupie no taka prawda, dziuluj z tym mordo
nawet specjalnie go nie sluchalem a i tak wiem ze lepiej mu to wyszlo od tych wszystkich poziomek prawilnych z #!$%@? bo pies to chciaz byl prawdzywy w tym co nagral a nie hehe pieniazki na lekazy, zarabiam na rapie XD #patostreamy
@acctim: Już od czasów frystajli na strimach zauważyłem, że gdyby podszlifował umiejętności zamiast chlać, ćpać, walić kask i być walonym mógłby spróbować swych sił w rap scenie.
@Bananowy_Zul: no tak ale tyle tych poziomek teraz ze sie nawet do mikrofonu nie dopchasz XD przeciez jak cie jakis wiekszy raper nie nominuje to nie istniejesz on jest znosny, raperem to mozna byc rok, potem to juz odcinanie kuponow, co taki ostry osrany ma jeszcze do powiedzenia? nic
@acctim: oj żeś w sedno trafił, nowe płyty Ostrego nie mają za grosz tego co miały pierwsze. Ciężko to wyjaśnić, ale w jego nowych kawałkach czuję pustkę.
@acctim: Jest jedno "ale". Przyznaję, ze dobrze pies nawinął :D, ale oglądam go praktycznie od początku i pies gdy fristajlował, zawsze używał tego samego bitu. Głośna stopka, czy jak to się nazywa pozwala mu trafić w bit. Dlatego nie uważam, zeby był on lepszym raperem xd od raperów z piździchowa. Jak się nawija do jednego bitu od kilku lat, to nawet psu wyjdzie dobra zwrota. Z fartem Duże elo
@BeerGrills: przecietnie tu tego teraz tak wymyslilem ze teraz w tych gownorapach jedynym rzeczowinikiem to sa dragi albo melanz bo mozna sie komus narazic xD no a cypis rymowanki o #!$%@? maryni do tego samego bitu a gimby z beki sikaja po nogach XD
takze tego, dla mnie to nie jest wazne bo nigdy nie sluchalem tego na powaznie
tak jak napisalem wyzej, raperem to tak jak w szkole, kto nie
@acctim: Zgadzam się, że obecny rap to jest dramat. W każdym kraju panuje trend hajsu, ubioru, tatuazy na mordzie, farbowanych włosów, drogich ciuchów, drogich aut, pozerstwa. Ogólnie jest tragedia. Nie ma to porównania do dawnego rapu. I jakby tak nagiąć czasoprzestrzeń to pies z tą swoją 16, faktycznie wypada lepiej od większości raperów. :D Dobrze składasz :D https://www.youtube.com/watch?v=reAYjY7hwYE
@BeerGrills: no kwa tylko co bodnar nominowal nastepnych celebrytow - #!$%@? u senatora wielki bal tyle ze teraz nagle wszyscy sa z blokow XD nawet nie chodzi o dawny rap bo kazdy rap jest #!$%@? bo kazdy moze cos seplenic do mikrofonu ale o klimat tego z tego jest kasa, tak jak kazic spiewal ze artysta plodny to artysta glodny, teraz to juz jest bezplciowe, nie maja nic do powiedzenia bo
Czemu tyle osób z tagu ogląda F1 na Viaplay, skoro roczny sub wychodzi tam w promocji 528 zł, a F1 TV PRO 50 eur, czyli obecnie jakieś 235 zł? Oglądacie też inne seriale na Viaplay, czy chcecie po prostu polską transmisję? #f1 #viaplay #viaplayf1
no taka prawda, dziuluj z tym mordo
nawet specjalnie go nie sluchalem a i tak wiem ze lepiej mu to wyszlo od tych wszystkich poziomek prawilnych z #!$%@? bo pies to chciaz byl prawdzywy w tym co nagral a nie hehe pieniazki na lekazy, zarabiam na rapie XD #patostreamy
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
on jest znosny, raperem to mozna byc rok, potem to juz odcinanie kuponow, co taki ostry osrany ma jeszcze do powiedzenia? nic
teraz tak wymyslilem ze teraz w tych gownorapach jedynym rzeczowinikiem to sa dragi albo melanz bo mozna sie komus narazic xD
no a cypis rymowanki o #!$%@? maryni do tego samego bitu a gimby z beki sikaja po nogach XD
takze tego, dla mnie to nie jest wazne bo nigdy nie sluchalem tego na powaznie
tak jak napisalem wyzej, raperem to tak jak w szkole, kto nie
https://www.youtube.com/watch?v=reAYjY7hwYE
nawet nie chodzi o dawny rap bo kazdy rap jest #!$%@? bo kazdy moze cos seplenic do mikrofonu ale o klimat tego z tego jest kasa, tak jak kazic spiewal ze artysta plodny to artysta glodny, teraz to juz jest bezplciowe, nie maja nic do powiedzenia bo