Wpis z mikrobloga

@WyslijNaPwUlubionegoMema: piszesz tak nie dlatego ,że ci go szkoda tylko by samemu dowartościować swoje ego , że jesteś szlachetny i lepszy. jakby naprawdę było ci go szkota, o zamiast postów tutaj napisałbyś do samego przemasa i powiedział mu, życie na kredyt i z fałszywymi kolegami nie doprowadzi go do niczego dobrego ale tego nie zrobisz bo chcesz po prostu podreperować swoje ego
@Dykto: chłopie zapętliłeś się, i wyszedłeś na głupka. Jedyne na co liczyłem to na plusy za celne skwitowanie tego tagu. Jak widać - to się nie udało. Prawda nie jest w cenie. Masz pełno postów: przemas zamiast na wystawne życie wydaj na aparat, korekcje szczęki i trenera personalnego. Skoro są tacy mądrzy czemu tego nie robią?
@Dykto: ja Ciebie oceniam po słowach, Ty tworzysz w swojej głowie mój obraz i na tej podstawie mnie obrażasz. Skąd wiesz, że nie miałem aparatu na zębach, nie chodzę na siłownie? Poza tym cały czas nie rozumiesz mojego wpisu. Lepiej będzie dla Ciebie jak sobie dasz spokój bo Ciebie to po prostu przerasta.