Wpis z mikrobloga

@Matkaboskatorunska e-booki w tym wypadku sa najgorsze. Jak kupujesz 6 książkę i widzisz 5 nie przeczytanych to troszkę to powstrzymuje przed kupnem 7. Natomiast ebooki czy pdf to leci jedna po drugiej i tak oto mam chyba ze 30 pdf które jak sam twierdziłem "kiedyś przeczytam" XD
  • Odpowiedz
@KCPR Każdy spędza czas i zdobywa wiedzę tak jak lubi. To ze ty nie lubisz to nie znaczy ze to "gówno". Nie każdy musi je czytać ale faktem jest ze jeśli chcesz zdobyć wiedzę na temat pewnej dziedziny i tak przyjdzie ci czytać książki nie bedziesz ekspertem z meteorologii, matematyki, energetyki, fizyki itd. tylko oglądając filmiki z yt. Pozdro mirek!
  • Odpowiedz
@KCPR: Czy gdziekolwiek w naszych wypowiedziach pada takie zdanie? Jakoby nie skończyliśmy żadnej książki? Widzisz książki to nie tylko sposób na spędzenie wolnego czasu, poszerzenie wiedzy czy choćby zasobu słownictwa. One uczą czegoś równie ważnego, to coś objawia się mocno w książkach z natury trudnych m.in książki naukowe, techniczne, psychologiczne ale również i w tych lżejszych książkach np. powieściach historycznych, fantastyce czy nawet w książce o origami. Tym czymś o czym
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@onionomous: A ile jest takich rzeczy, które kupiłeś i nigdy nie zajrzałeś do nich. Samych gier mam pewnie z 800 w różnej formie i podejrzewam, że jakiejś ¼ nigdy nawet nie odpaliłem, nie wspominajac o takich, które odpaliłem, pograłem chwilę i olałem. Z książkami trochę lepiej.
  • Odpowiedz