Od niecałego miesiąca nie dostaję kodu QR do otwarcia paczkomatu, tylko kod odbioru. Wcześniej zawsze był QR. Mowa o tym samym paczkomacie. Dlaczego w czasie epidemii muszę dotykać ekran?
@tymmej: też tak mam, tylko zawsze dostaję jednocześnie sms i mail. Nigdy maila nie otwierałem, a ostatnio przypadkiem otworzyłem i tam był QR a w esie tylko kod.
@tymmej: że musisz sobie generować kod z URLa lub wchodzić na maila. Zamiast sobie elegancko jak biały człowiek otwierać skrytkę z aplikacji to będziesz kombinował. Ale widocznie lubisz tracić czas.
@resuf: wg mnie traceniem czasu jest instalowanie aplikacji gdy nie dają one nic w zamian. Jeżeli otwarcie maila jest dla ciebie wolniejsze to nawet nie chcę myśleć jaki masz telefon.
@tymmej jeśli dla Ciebie otwarcie maila, skanowanie kodu QR jest szybsze niż kliknięcie otwórz skrytkę w aplikacji to kto tu mówi o traceniu czasu. Już pomijając te badziewne skanery kodów które działają raz na 1000 skanowań.
@tymmej: dostajesz smsy od inpostu? Przecież InPost dawno zapowiadał że nie będą już wysyłać smsów bo za dużo scamów i będą tylko maile + aplikacja. Co chwilę zamawiam coś do paczkomatu i od miesięcy nie dostałem żadnego smsa :o
Dlaczego w czasie epidemii muszę dotykać ekran?
#paczkomaty @paczkomaty_pl
@pionic: a wiesz może dlaczego nie dają linków do kodów QR?
Chamskie ze strony InPostu.
@tymmej: no to przepisuj sobie kod z SMSa
Jeżeli otwarcie maila jest dla ciebie wolniejsze to nawet nie chcę myśleć jaki masz telefon.
Masz idealną opcję, a że nie chcesz jej stosować to już twój problem. A warto.
@darvd29: wysyłają dalej, o ile dopiszesz się do bazy https://inpost.pl/powiadomienia-sms