Wpis z mikrobloga

Dziesiątego dostaję wypłatę, a że dziesiąty wypada w niedzielę, to hajs powinienem mieć na koncie już w piątek. W związku z tym mam pytanie: czy elektrownia i wodociągi będą robić problemy, jeśli nie opłacę rachunków w tym miesiącu? Bo wiem, że Daniel ma ciężko, miał złamany palec i nogę, wszyscy mu zazdroszczą, chcą go zniszczyć i się od niego odwrócili, więc chciałbym mu pomóc w ratowaniu rodziny. Myślę, że połowa mojej wypłaty powinna mu odrobinkę pomóc, ale po wysłaniu mu jej w donejtach nie wystarczy mi na rachunki, o czynszu za mieszkanie to nawet nie mówię. Orientuje się ktoś, czy elektrownia i wodociągi będą się do mnie pruć za nieopłacone rachunki? Może odroczą mi płatność, jeśli im powiem, że wydałem hajs na ratowanie prawdziwej polskiej rodziny? Z góry dzięki za odpowiedź.
#danielmagical #patostreamy #pytanie
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Takjakos2012: Kilka razy mi się udawało, zamiast przesyłać pieniądze za rachunki na konta elektrowni czy wodociągów, to przesłałem im potwierdzenia wpłat pieniędzy z paypala dla daniela magikala na emaila tych dostawców, po rozmowie telefonicznej z sekretariatami zrozumieli że robię to w imię ratowania biednej rodziny z torunia, dlatego nie odcieli mi prądu ani wody....
  • Odpowiedz