Aktywne Wpisy

Arekt +11
Pytanie do osób mieszkających w dużych miastach jak #poznan #warszawa #wroclaw #krakow #gdansk
Czy chcielibyście ograniczenia samochodów osobowych do minimum w centrum, jeśli miasto zrobiłoby zajebista infrastrukturę do podróżowania komunikacją miejską, zredukowanie zapchanych autobusów/tramwajow do minimum, częstsze kursy, więcej tras, dodanie pociągów itd i wszystko przy obniżonej cenie biletów.
Czy chcielibyście ograniczenia samochodów osobowych do minimum w centrum, jeśli miasto zrobiłoby zajebista infrastrukturę do podróżowania komunikacją miejską, zredukowanie zapchanych autobusów/tramwajow do minimum, częstsze kursy, więcej tras, dodanie pociągów itd i wszystko przy obniżonej cenie biletów.
Zgodzilibyście
- Tak 57.4% (2010)
- Nie 42.6% (1494)
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

#valorant
Jedyny sukces tej gierki może opierać się jedynie na to że jest z RIOTu i dostanie duże wsparcie bo jakby miała się sama utrzymać to nie widzę tego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Taktyka w cs rzuć smoke w konkretnie ten liść na lewo.
Teraz pomyśl o możliwościach taktycznych w valorant. W grze, która jest w fazie bety i chyba nawet nie ma miesiąca..
NIektóreych rozwiązań które są w valorant w csie nie ma do dzisiaj.
Jak narazie cs skopiował tylko ustawianie celownika.
CS jest tą samą grą od momentu jej wydania nie dochodzi nic nowego z wyjątkiem map do competetive.
W Val
Jedynie to csgo skopiowal od Valoranta, to wyswietlanie celownika innych osob.
Co do valoranta, ja juz pogralem sporo i nawet spoko gra aczkolwiek, juz teraz jest sporo cziterow a gra dopiero w becie jest i to zamknietej.
Wydaje mi sie tez, ze w Valorancie lepiej hitboxy dzialaja ale to moze byc 128tickrate. Ani razu w Valoeancie nie mialem uczucia ze gra nie zaliczyla
Zupełnie nie rozumiem logiki z cziterami.. w cs masz ich tak samo dużo i miałeś od zawsze. Ludzie czitowali mając steam i nie mając w 1.6, czitowali w cs go i po wyjściu cs go na f2p dalej to robią. Nie rozumiem tez logiki *sporo cheaterow a to dopiero beta" właśnie to dopiero beta i do czasu wyjścia mogą poprawić antycheat.
-To że jest w fazie bety to nie oznacza że nagle RIOT zmieni całą koncepcję gry.
-Nie hejtuję tylko pisze to z pozycji osoby która obserwuje rynek od kiedy pamiętam i gdyby to nie wypuściło RIOT to
Zobacz co oferuje aktualnie Valorant? 3 mapy na krzyż, jeden tryb gry i to wszystko.
Co ma do zaoferowania csgo? Nawet nie będę wymieniał.
Oczywiście,
O liczbach i o tym że robi rekordy pogadamy po wyjściu Val w open betę/full gierkę.
Po za tym dziwna korelacja bo od kiedy jest głośno o Val sporo ludzi w cs
"Po za tym dziwna korelacja bo od kiedy jest głośno o Val sporo ludzi w cs zaczęło grać :)"
O tym własnie mówiłem ci. Wiele osób po spróbowaniu Valoranta, sprawdzili też csgo. No i oprócz tego, jest pandemia, wiele osób w domach siedzi to gra.
Csgo zawsze była ta gra robioną nie tylko przez Valve ale własnie przez community. Prawie wszystkie mapy które aktualnie są w csgo, oryginalnie zostały dodane
Przecież lol jest grą w której trzeba myśleć jeszcze bardziej tak samo podczas grania i oglądania, aleeee można też je obejrzec dla relaksu.... Dlatego, że wszystko jest czytałne i nigdy od kiedy gram może tylko pierwszy dzień nie wiedziałem co dokładnie robi jaki skill. Można oglądać i gadać w między czasie a i tak wiesz o co chodzi..
LoL jest to gra w której refleks tez jest ważny jak i myślenie (bardziej niz w takim csie) ale jest mniej przyjazne do oglądania niz csgo dla osoby która LoLa nigdy nie grała.
Csgo jest łatwiejsze do zrozumienia i Valorant tez nie jest trudny ale jak oglądałem streamy to miałem wrażenie ze wszystko dzieje się wolno (jak sam grałem to tego wrażenia nie miałem już)