Aktywne Wpisy
Wraczek +366
Wierzyć się nie chce czytając te komentarze o honorowym obowiązku pójścia w maszynkę do mięsa gdy trep wyśle ci wezwanie xD
Cieszy mnie że tacy z was gieroje i bohaterzy którzy z uśmiechem na ustach poszli by walczyć w okolicach polskiego bachmutu w imie interesów tych na górze. No ja niestety nie mam takich stalowych jaj, natomiast jako tchórz chętnie wyślę wam do okopu kartkę z Dubrovnika ku pokrzepieniu serc.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #
Cieszy mnie że tacy z was gieroje i bohaterzy którzy z uśmiechem na ustach poszli by walczyć w okolicach polskiego bachmutu w imie interesów tych na górze. No ja niestety nie mam takich stalowych jaj, natomiast jako tchórz chętnie wyślę wam do okopu kartkę z Dubrovnika ku pokrzepieniu serc.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #
ZenujacaDoomerka +77
Mam tez nowe ochraniacze (lokcie, kolana, nadgarstki) w kolorze czarnym z niebieskimi elementami (tylko na zapieciu, zdjecie na zyczenie) w stanie idealnym. Cena w sklepie 99zl, rowniez kupione dzis. Sprzedam za 90zł.
Zestaw rolki + ochraniacze 850zł (50zł taniej niz w sklepie).
W zachodnich okolicach wroclawia moge dostarczyc.
#rolki #wroclaw #sprzedam
Mi się kiedyś taki manewr udał, choć byłem 100 ziko w plecy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i rozważ odbarczanie skorupy ten zabieg może rozwiązać problem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@roball: a pro po jeżdżenia to powiem Ci tak, ja jak rozbijałem swoje rolki to zakładałem zawsze ciemnie skiery, wiesz dlaczego? Bo z jasnych ciężko się spiera krwawe ślady :D
Kiedyś nawet wrzucałem fotke na wykop pod tagiem, jakie sobie piękne bąble wyhodowałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak masz płaskostopie to zainwestuj w footies