Aktywne Wpisy
#polityka #sejm #wybory Mam pytanko do wyborców, którzy tak bardzo byli uśmiechnięci przy urnach w zeszłym roku, szczególnie na Jagodnie.. W związku z tym, że minęło już kilka dobrych miesięcy kadencji, a rudy [pkazał już swoje prawdziwe oblicze między innymi podwyższając VAT na żywność o 5% tworząc drożyznę w sklepach, od 1 lipca kolejna ogromna podwyżka na prąd i gaz, a eksperci już zapowiadają znaczący wzrost bezrobocia, czyli de facto powrót do

jetlag +2
Panie Bogu co ja ci zrobiłam, że mam takie bolesne okresy? Przysięgam jeszcze jeden dzień takich skurczy i sama się zabije. Nie mogę tego wytrzymać już naprawdę...

Są tu jakieś mirki co były na stażu w #intel ? W tym roku nie planuje raczej żadnego stażu, bo jestem raczej za słaby w te klocki, ale powoli sobie myślę o przyszłych wakacjach i szukaniu już jakiegoś stażu. Na razie sobie coś tak klikam w C/C++ głównie, ale chciałbym się pouczyć Pythonga za jakiś czas i machnąć sobie jakiś projekcik w nim hobbystycznie, wracając do stażu czy ktoś był i czy polecacie czy raczej się próbować kręcić gdzie indziej za rok.
Fakt, natomiast nie mam nie wiadomo jakich wymagań i 15k na start, chciałbym się po prostu czegoś nauczyć i wiedzieć ew. jakich firm unikać bądź do których starać się dostać, żeby wynieść z tego coś sensownego.
Tutaj masz link do podsumowania jednego z roczników: https://www.facebook.com/BEST.AGH.Krakow/videos/194302161663651/?vh=e&d=n (na profilu intela tez się pojawiają ale coś nie mogę zlokalizować przez telefon).