Aktywne Wpisy
kryminalnykwadrans +1158
Czytam, że jak oszukuje się w sklepie, przy kasach samoobsługowych to wzywa się policję i robi się sprawę z art. 286kk. Zresztą słusznie jak oszukuje się świadomie.
Dlaczego tylko to nie działa w drugą stronę? I jak sklep oszukuje to mówi się tylko i wyłącznie o zwykłej pomyłce, a nie przestępstwie? Prawo powinno być równe dla wszystkich prawda?
#handel #zakupy #prawo
Dlaczego tylko to nie działa w drugą stronę? I jak sklep oszukuje to mówi się tylko i wyłącznie o zwykłej pomyłce, a nie przestępstwie? Prawo powinno być równe dla wszystkich prawda?
#handel #zakupy #prawo
pieknylowca +73
Ale żeby lekarze (czyli wykształceni ludzie) dawali się łapać na mlmy to jest dla mnie niepojęte. #medycyna #frajerzyzmlm
#fut
tutaj jest rozpiska ogółem, ale generalnie dziwi mnie, że w samej grze nie ma jakiejkolwiek sekcji newsów... Czasem aby sprawdzić jaka jest cała drużna w promocji to trzeba wchodzić na inne strony albo przeglądać jakieś grafiki które czasem są np tylko wymysłem fanów... Najwięcej info to jest chyba na ekranie ładowania
Akurat na Twitterze mi wyskoczyło i na grupie bejotta ktoś napisał.
I na przyszłość to używaj odpowiedzi do komentarzu, bo jak ktoś nie wejdzie w post to nie ma w powiadomieniach, że odpowiedziałeś :D
No ja też teraz mało gram, praktycznie tylko LW. Nie chcę mi się icon swapow nawet robić, ale będę się musiał przemoc, żeby tego Maldiniego machnąć.