Aktywne Wpisy
czteryrowery +188
tojapaweu +17
Czeka mnie dziś dość spora trasa do rodziny. Nie lubię takich podróży, więc trochę tym żyje od kilku dni. Trasa to około 120 km, a w poniedziałek powrót, więc łącznie niecałe 250 km.
Sprawdziłem generalnie wszystko w aucie, byłem na przeglądzie, ale jedno nie daje mi spokoju, jak sprawdzić czy w kole zapasowym jest odpowiednio powietrza, gdybym w razie czego złapał „kapcia” i musiał zmieniać?
Czy po prostu jechać na stację i dopompować profilaktycznie?
Samochod
Sprawdziłem generalnie wszystko w aucie, byłem na przeglądzie, ale jedno nie daje mi spokoju, jak sprawdzić czy w kole zapasowym jest odpowiednio powietrza, gdybym w razie czego złapał „kapcia” i musiał zmieniać?
Czy po prostu jechać na stację i dopompować profilaktycznie?
Samochod
#polityka #tvpis #neuropa #korwin
@kot_do_drzwi: Napewno i nie wynika to z tego ze jest sprzedajny, ale w polityce zawsze jest jakis lobbing i sily naciskajace na ciebie odgornie, owszem jest dosc dobrym mowca, ale jakby mial juz DECYDOWAC, a nie teoretyzowac to rzadzili by doradcy i premier rzadu, w sumie pasowaloby mu to bo u nas prezydent ma role glownie rzadowego notariusza
@wruci: Uargumentuj, Sikorski wskazal mu bledy w rozumowaniu, nie odpowiedzial na to w zaden sensowny sposob jedynie powiedzial ze to roznice w opiniach nie faktach mimo ze zrownywal,2 inne zjawiska ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wruci: Co dokladniei propaguje?
Setna rocznica odzyskania przez Polskę niepodległości: