Aktywne Wpisy
michalku +1155
Mirki, pijcie ze mną kompot!
Po 6 latach (!) rozwodu ze złą kobietą, Sąd Apelacyjny kilka miesięcy temu przyznał mi - tacie opiekę nad synem :) A dzisiaj, po 4 miesiącach od złożenia wniosku do ZUS, dostałem potwierdzenie o przyznaniu świadczenia 800+ :) Jestem legalnym tatusiem!
Po 6 latach (!) rozwodu ze złą kobietą, Sąd Apelacyjny kilka miesięcy temu przyznał mi - tacie opiekę nad synem :) A dzisiaj, po 4 miesiącach od złożenia wniosku do ZUS, dostałem potwierdzenie o przyznaniu świadczenia 800+ :) Jestem legalnym tatusiem!
Lieutenant_Kim +117
#cad
#solidedge
#mechanika
z reguły sprzęga się dwa koła z tym, że kolejne (3) jest na tym samym wale co (2) więc generować wystarczy po 2 koła. Ale z chęcią dowiem się czy jest już opcja generowania większej ilości, w SE pracowałem tylko rok i to na ST6 :f
5 lat w solidzie - z tego co mi wiadomo można generować tylko 2 na raz, te generatory są jednak dość kiepskie - radzę z nimi uważać.
@KuterPstragow: moje kondolencje (ꖘ‸ꖘ)
Miałem przyjemność męczyć inventora na początku kariery zawodowej i niestety nie wspominam tego ponad-roku dobrze.
@motoinzyniere: Kolega pytał o generatory, tam takiej możliwości nie ma :)
kilka z nich pamiętam:
-jak znikanie elementów ale gdy zrobiłeś w nim operację wycięcia to się pojawiał
-prt które crashowały całe złożenia
-czasem detale 400x20 wyglądały jak kwadrat, dopiero w złożeniach nabierały odpowiednich proporcji :D
-relacja wiązań przy większych maszynach to była tragedia, raz
Ja sovie chwalę, pracowałem dosx dlugo na inventorze i było ciężko, zdarzaly się crashe, zdarzaly sie dziwne rzeczy.
Próbowałem Fusion360