Wpis z mikrobloga

#wideorejestrator #dashcam #motoryzacja #viofo

Cześć Mirabelki i Mirki. Szukam widerejestratora do około 800PLNów. Wystarczy na sam przód, chyba, że po podpięciu tylnej kamerki dalej będzie pozwalał nagrywać w fajnej jakości - taki Mikavi PQ4 w trybie dual, na przedzie daje tylko 1080p 30fps (,). W zestawie nie musi być adapteru zasilania, bo furka w leasingu więc średnio chcę się bawić z grzebaniem po kablach.

Przy okazji. Słyszałem o jakimś patencie na zasilanie kamerki przez powerbanka, żeby mieć tryb parkingowy :O Da radę tak? Jak to ogarnąć

Myślałem o viofo i wcześniej wspomnianym Mikavi.
  • 5
  • Odpowiedz
@Pabi77: Viofo A129 dual. Tydzień temu dałem z 900 zł za zestaw kamer z adapterem zasilania. Do instalacji potrzeba tylko przejściówek do bezpieczników. Nie jest to duży koszt, ale montaż już tak. Ja zapłaciłem 369zł w Warszawie
  • Odpowiedz
@ashmedai: Ja nie mam pojęcia jak się dostać pod tapicerkę. W mojej 25 letnie beemce to wszystko jest na zatrzaskach i tylko się wyłamuję. Bałem się że zaraz coś #!$%@?ę w nowym Hyundaiu. W beemce to zwyczajnie wcisnąłem kabel między szybę a uszczelkę i w zasadzie go nie widać, ale czasami trzeba go poprawić.
  • Odpowiedz