Wpis z mikrobloga

@mati75 z ciekawości - po co grubasowi ta antena? Na 17-45mhz? Tam nic przecież nie ma, chyba że sterowanie drona? Kiedyś niektóre modele mialy na dziwnych częstotliwościach radia.
  • Odpowiedz
@aks_762: no ale co nie możemy skomentować jakim autem jeździ, jaki ma pałac, co je na obiad? a teraz założył sakramenckie 10 kW na dach
  • Odpowiedz
@astri: Można, ale z RiGCzem, a nie ze #!$%@? jaki dzban bo ma duży dom. 10 kW na taki sakramencki dom to kurnia nic, bo jak włanczysz ogrzewanie elektryczne to cała copper mountain zgaśnie.
  • Odpowiedz
@astri: Ta stodoła jest tragicznie zaprojektowana xD Powierzchnia okien mała, w środku ciemno za dnia. Jeszcze taki wielki dom dla 3 osób, a w przyszłości dwóch. Balkon, taras w żaden sposób nie wykorzystane, ale w pałacu muszą być xD

Widać u somsiada po prawej o wiele lepszy projekt.
  • Odpowiedz
@aks_762 Ale ja napisałem tylko że ładny dom ma trochę duży i tyle xd Wrzuca to wszystko w internety więc się wypowiedziałem xd Nic mnie nie boli ziom,może trochę plecy ale w dupie mam szafę i jego włości XD
  • Odpowiedz
Czepiacie się Marcinka o te okna... Przecież on to tak zaprojektował żeby mieć jak najmniej mycia okien, dlatego jest ich tak mało.. A że w środku ciemno, olać to, kupie potężne ledy i będzie jasno haha
  • Odpowiedz